Welke koelkast heeft de minste problemen?

Wat vinden kopers leuk aan Samsung-koelkasten? Ze werken goed en bieden dankzij slimme functies een uitstekend gebruiksgemak. Het retourvenster voor een Samsung-model is vaak een beetje kort, maar de garanties zijn solide en de koelkasten hebben een lange levensduur. Maar over het algemeen hebben we de beste algemene feedback gevonden voor Samsung, Whirlpool, GE en LG. Dit lijken de koelkastmerken te zijn met de minste problemen.

Franse deur (stijl) - Ook een onderste vriezer maar heeft meestal 3-4 deuren. Als u op zoek bent naar een luxe apparaat, is Viking-koelkasten een merk dat u misschien overweegt. Side-by-side koelkasten zijn vrij onderhoudsarm en het beste merk dat je voor een redelijke prijs kunt krijgen, is GE. Er zijn veel modellen en stijlen beschikbaar en LG-koelkasten zijn vaak gemakkelijk te onderhouden als er een probleem is.

Over het algemeen zullen koelkasten met franse deuren en zij-aan-zij groter zijn in breedte en hoogte, hoewel modellen met tegendiepte vaak beschikbaar zijn in deze twee configuraties. Ervoor zorgen dat de koelkastdeur goed sluit en past, is cruciaal; anders loopt u het risico uw etenswaren te verpesten en elektriciteit te verspillen. Een van de genoemde problemen van hun koelkasten zijn problemen met waterlekkage in iets minder dan een jaar gebruik. French Door Refrigerator is een voorbeeld van de reputatie van Samsung met een aanbevelingspercentage van 79% via Home Depot.

Hier is een gedetailleerd overzicht van de winnende en verliezende merken in de belangrijkste koelkastcategorieƫn, samen met enkele hoogtepunten op het gebied van betrouwbaarheid en tevredenheid van de eigenaar. Viking-koelkasten behoren consequent tot de slechtste koelkastmerken, en veelvoorkomende problemen zijn onder meer problemen met koelen en luide bediening. GE-koelkasten zijn betrouwbaar, presteren goed en gebruikelijk genoeg dat elke professional de jouwe kan bedienen als je het ooit nodig hebt. Qua interieurontwerp staan GE-koelkasten bekend om hun georganiseerde indeling en veel laden en opbergruimte.

Dure reparaties, functionaliteitsproblemen en luide bediening behoren tot de grootste redenen om KitchenAid-koelkasten te vermijden. Sommige klanten melden dat hun Kenmore-koelkast in slechts 10 jaar slecht gaat, en dat is onder het gemiddelde.