Welke koelkast heeft de minste reparaties?

Het is logisch dat dit dezelfde bedrijven zijn die we hebben vermeld als de productie van de koelkasten met de minste problemen. Bijna alle reparatie-experts voor apparaten zeiden dat LG en Samsung de minst betrouwbare koelkastmerken zijn. Hoewel er geen consensus bestaat over welke merken het meest betrouwbaar zijn, werden Bosch, GE en KitchenAid het vaakst genoemd. Koelkasten zonder ijsmachines hebben een laag serviceniveau Frigidaire, Kenmore, GE en Whirlpool liggen allemaal tussen 13% en 15%.

A Trusted Friend in a Complicated World Verschillende merken presteerden goed in deze categorie in zowel de J, D. Energieonderzoek en het Puls-rapport. Kenmore staat op nummer één in klanttevredenheid, volgens J, D. Power, terwijl Whirlpool het favoriete merk was onder de technici voor apparaatreparatie die werden aangetikt voor het Puls-rapport.

Als er iets kapot is, hoef je niet altijd een professional in te schakelen. Hier leest u hoe u 10 dagelijkse apparaten gratis kunt repareren. Verschillende merken hebben verschillende apparaatsterktes, en dit kan natuurlijk van jaar tot jaar veranderen. Als het gaat om vaatwassers, J, D.

De respondenten van Power waren ontevreden over de vaatwassers van Frigidaire. En voor het geval u zich afvroeg, geven een paar afgematte klanten de weegschaal niet kantelen. Het onderzoek was gebaseerd op duizenden productevaluaties van klanten die in de afgelopen 12 maanden apparaten hebben gekocht. Wanneer je vaatwasser kapot gaat, realiseer je je hoeveel je hem nodig hebt en hoeveel tijd en energie hij je elke dag bespaart.

Als u een nieuwe nodig hebt, plaatst zowel het Puls-rapport als de meest recente ledenenquête van Consumer Reports over vaatwassers Bosch in de nummer één sleuf voor betrouwbaarheid van de consument. Zorg ervoor dat je geen van deze 21 dingen doet die de levensduur van je vaatwasser verkorten. Klanten waren niet blij met Amana-drogers, volgens J, D. Ze rangschikten het merk als laatste in klanttevredenheid.

GE deed het niet veel beter in deze categorie. Volgens Puls is het meest waarschijnlijke probleem met dit apparaat dat het kleding niet goed verwarmt en droogt. Natuurlijk verslaat dat het doel van het hebben van een droger. Een goede droger maakt je kleding niet alleen droog, maar kan ook je energierekeningen laag houden.

En aan de andere kant kunnen die rekeningen ver omhoog gaan als je je kleding meerdere cycli moet doorlopen om ze droog te krijgen. Whirlpool, LG, Maytag en Samsung namen de hoogste onderscheiding in de lijst met betrouwbare drogers van het Puls-rapport. Welke microgolfmerken geven shoppers consequent de voorkeur? Consumer Reports ondervroeg mensen die het afgelopen jaar ervaring hadden met meer dan 29.000 aanrechtmodellen, en de resultaten waren grotendeels negatief als het ging om Whirlpool. In feite presteerden de magnetrons van Whirlpool zo slecht in de enquête dat de publicatie ze in deze categorie helemaal niet meer aanbeveelt.

Maar Whirlpool maakt een serieuze comeback met microgolven over het bereik. Het merk verdiende eigenlijk de twee topplekken in die categorie van Consumer Reports. De technici van Puls gaven GE de hoogste onderscheiding en noemden hun kachels (en assortimenten) als de meest betrouwbare. Dit is eigenlijk de enige keer dat het merk verschijnt als winnaar of medaillewinnaar in de betrouwbaarheidscategorie van het rapport.

Whirlpool loopt niet ver achter, komt op de tweede plaats, en KitchenAid kreeg de derde plaats. Voor een ander apparaat waarop u kunt vertrouwen, zorg ervoor dat u de beste elektrische theeketels bekijkt. De technici van Puls bevelen GE aan als hun eerste keuze voor betrouwbare reeksen. Whirlpool was heet op de hielen van GE op de tweede plaats, gevolgd door KitchenAid, die de derde plaats verdiende.

De technici voegen eraan toe dat het essentieel is om een betrouwbaar assortiment van goede kwaliteit te krijgen voor zowel veiligheid als kookconsistentie. Hoewel ze hun keuze baseerden op de betrouwbaarheid van deze GE-producten, vinden ze het ook geweldig dat het bedrijf geweldige opties biedt tegen verschillende prijspunten. Vraagt u zich af of u iets moet repareren of dumpen? Dit zijn de apparaten die goedkoper te vervangen zijn dan te repareren. We raden onze gebruikers aan om de browser bij te werken.

Daarnaast hebben klanten ook twijfels geuit over de inferieure bouw van de koelkasten van dit merk. Kijkend naar prestaties uit het verleden kan ook geen rekening houden met veranderingen in de manier waarop koelkasten momenteel worden vervaardigd. Koelkasten zijn het meest gerepareerde apparaat in huis, maar u kunt problemen beperken door het juiste merk te kiezen. Harrison Refrigeration %26 Appliances in Hyde Park, Massachusetts, zei: „GE, GE Profile en Bosch zijn de meest betrouwbare koelkastmerken.

Side-by-side koelkasten zijn vrij onderhoudsarm en het beste merk dat je voor een redelijke prijs kunt krijgen, is GE. Koelkasten met ijsmachines hebben een hoger reparatiepercentage, Maytag, Frigidaire zijn 14%, Whirlpool Kenmore op 20-23% en Ge op 27%. Dus zelfs als een diepere koelkast met standaarddiepte in uw ruimte past, denken we dat een koelkast met tegendiepte het overwegen waard is. Deze drie merken domineren de wereldwijde koelkastmarkt, maar er zijn ook een aantal andere grote spelers.

Het heeft een hoge energiesterclassificatie en behoudt deze energie-efficiëntie voor de komende jaren, dus ja, Midea is een goed koelkastmerk. De meest opvallende problemen in verband met Kitchenaid-koelkasten zijn verkeerd uitgelijnde deuren en ontwerpfouten die van invloed zijn op de koelprestaties en ijsproductie. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan Whirlpool-koelkasten omdat ze duurzaam en betrouwbaar zijn, terwijl anderen ze misschien te duur of niet stijlvol genoeg vinden. Een vriend van mij was aan het winkelen voor een koelkast en wilde weten of de garantie die de fabricage bood voldoende dekking was.

GE-koelkasten zijn een andere goede optie als u om welke reden dan ook geen LG wilt (angst voor compressorstoringen, kan er geen vinden die u in uw omgeving wilt volgens uw schema, langdurige vete met het bedrijf over overtredingen uit het verleden). Hoewel je misschien wordt beïnvloed door LG-koelkasten op enkele „best of lijsten” te zien, zijn online consumentenforums gevuld met gebabbel over het gebrek aan betrouwbaarheid van LG. Bottom Line alle koelkasten ondervinden problemen, maar GE, Bosch, Whirlpool en KitchenAid zijn de meest betrouwbare merken met de beste reputatie. .