Welk koelkastmerk heeft de minste reparaties?

A Trusted Friend in a Complicated World Verschillende merken presteerden goed in deze categorie in zowel de J, D. Energieonderzoek en het Puls-rapport. Kenmore staat op nummer één in klanttevredenheid, volgens J, D. Power, terwijl Whirlpool het favoriete merk was onder de technici voor apparaatreparatie die werden aangetikt voor het Puls-rapport.

Als er iets kapot is, hoef je niet altijd een professional in te schakelen. Hier leest u hoe u 10 dagelijkse apparaten gratis kunt repareren. Verschillende merken hebben verschillende apparaatsterktes, en dit kan natuurlijk van jaar tot jaar veranderen. Als het gaat om vaatwassers, J, D.

De respondenten van Power waren ontevreden over de vaatwassers van Frigidaire. En voor het geval u zich afvroeg, geven een paar afgematte klanten de weegschaal niet kantelen. Het onderzoek was gebaseerd op duizenden productevaluaties van klanten die in de afgelopen 12 maanden apparaten hebben gekocht. Wanneer je vaatwasser kapot gaat, realiseer je je hoeveel je hem nodig hebt en hoeveel tijd en energie hij je elke dag bespaart.

Als u een nieuwe nodig hebt, plaatst zowel het Puls-rapport als de meest recente ledenenquête van Consumer Reports over vaatwassers Bosch in de nummer één sleuf voor betrouwbaarheid van de consument. Zorg ervoor dat je geen van deze 21 dingen doet die de levensduur van je vaatwasser verkorten. Klanten waren niet blij met Amana-drogers, volgens J, D. Ze rangschikten het merk als laatste in klanttevredenheid.

GE deed het niet veel beter in deze categorie. Volgens Puls is het meest waarschijnlijke probleem met dit apparaat dat het kleding niet goed verwarmt en droogt. Natuurlijk verslaat dat het doel van het hebben van een droger. Een goede droger maakt je kleding niet alleen droog, maar kan ook je energierekeningen laag houden.

En aan de andere kant kunnen die rekeningen ver omhoog gaan als je je kleding meerdere cycli moet doorlopen om ze droog te krijgen. Whirlpool, LG, Maytag en Samsung namen de hoogste onderscheiding in de lijst met betrouwbare drogers van het Puls-rapport. Welke microgolfmerken geven shoppers consequent de voorkeur? Consumer Reports ondervroeg mensen die het afgelopen jaar ervaring hadden met meer dan 29.000 aanrechtmodellen, en de resultaten waren grotendeels negatief als het ging om Whirlpool. In feite presteerden de magnetrons van Whirlpool zo slecht in de enquête dat de publicatie ze in deze categorie helemaal niet meer aanbeveelt.

Maar Whirlpool maakt een serieuze comeback met microgolven over het bereik. Het merk verdiende eigenlijk de twee topplekken in die categorie van Consumer Reports. De technici van Puls gaven GE de hoogste onderscheiding en noemden hun kachels (en assortimenten) als de meest betrouwbare. Dit is eigenlijk de enige keer dat het merk verschijnt als winnaar of medaillewinnaar in de betrouwbaarheidscategorie van het rapport.

Whirlpool loopt niet ver achter, komt op de tweede plaats, en KitchenAid kreeg de derde plaats. Voor een ander apparaat waarop u kunt vertrouwen, zorg ervoor dat u de beste elektrische theeketels bekijkt. De technici van Puls bevelen GE aan als hun eerste keuze voor betrouwbare reeksen. Whirlpool was heet op de hielen van GE op de tweede plaats, gevolgd door KitchenAid, die de derde plaats verdiende.

De technici voegen eraan toe dat het essentieel is om een betrouwbaar assortiment van goede kwaliteit te krijgen voor zowel veiligheid als kookconsistentie. Hoewel ze hun keuze baseerden op de betrouwbaarheid van deze GE-producten, vinden ze het ook geweldig dat het bedrijf geweldige opties biedt tegen verschillende prijspunten. Vraagt u zich af of u iets moet repareren of dumpen? Dit zijn de apparaten die goedkoper te vervangen zijn dan te repareren. We raden onze gebruikers aan om de browser bij te werken.

Koelkasten zonder ijsmachines hebben een laag serviceniveau Frigidaire, Kenmore, GE en Whirlpool liggen allemaal tussen 13% en 15%. Puls zei dat GE het meest aanbevolen merk was onder technici, gevolgd door LG. Frigidaire volgde aanzienlijk en Bosch trok de op een na minste aanbevelingen. Frigidaire en Bosch kregen neutrale beoordelingen van Consumer Reports, maar LG behaalde een uitstekende beoordeling voor zijn wasmachine.

De koelkasten met Franse deuren van Whirlpool (en Maytag's, en in mindere mate KitchenAid's hetzelfde moederbedrijf en zeer vergelijkbare producten) zijn totaal solide, hoewel ze niet hetzelfde niveau van enthousiasme genereren als die van de andere merken die we hebben behandeld. De meeste zij-aan-zij eigenaren zijn over het algemeen echter niet bepaald enthousiast over hun koelkasten (ze zijn misschien tevreden, maar niet „erg tevreden tegen bijna hetzelfde tarief als eigenaren van Franse deuren), en de beoordeling van GE in deze categorie bevindt zich midden in het pakket onder de grote merken. Wanneer koelkastdeuren niet passen met een mooie, strakke, gelijkmatige afdichting rondom, kunt u aanhoudende problemen met efficiëntie verwachten. Ik heb nooit gedacht dat de indeling van een koelkast een verband houdt met klanttevredenheid over het merk.

Whirlpool was een van de weinige merken die genoeg enquêtereacties had over modellen met een onderste vriezer om statistisch significant te zijn, en de beoordelingen waren sterk. Deze fout is vooral belangrijk voor mensen die overwegen een koelkast met een binnenwaterdispenser te kopen. Hier is een gedetailleerd overzicht van de winnende en verliezende merken in de belangrijkste koelkastcategorieën, samen met enkele hoogtepunten op het gebied van betrouwbaarheid en tevredenheid van de eigenaar. Anderen geven echter misschien de voorkeur aan Samsung-koelkasten omdat ze een slanker ontwerp hebben en meer functies hebben.

Een van de genoemde problemen met hun koelkasten zou problemen met waterlekkage zijn in iets minder dan een jaar gebruik. De koelkasten met bovenste vriezer zijn de meest voorkomende en traditionele soorten die worden gevonden, maar moderne koelkastontwerpen veranderen. Als onderdelen voor een bepaald koelkastmodel erg duur zijn, kunnen uw reparatiekosten snel oplopen als er iets misgaat. Als het koelmiddel lekt, heeft dit geen effect op de ozonlaag en een verwaarloosbaar effect op de opwarming van de aarde.

.