Welke koelkast heeft de beste service?

Onder koelkasten van de vijf grote merken lijken LG-koelkasten hun eigenaren het gelukkigst te maken. Harrison Refrigeration %26 Appliances in Hyde Park, Massachusetts, zei: „GE, GE Profile en Bosch zijn de meest betrouwbare koelkastmerken. Deze merken zijn steviger gebouwd, de onderdelen zijn over het algemeen op voorraad en bieden een betere klantenservice. KitchenAid, Jenn Air, Maytag en Whirlpool zijn ook betrouwbaar, maar hun klantenservice is de laatste tijd afgenomen en onderdelen worden vaak nabesteld.

Ontwerp virtueel uw eigen voorbeeldkeuken Een nieuwe koelkast is een grote investering. Maar als u een product koopt dat van lage kwaliteit is, is het niet alleen geldverspilling, het kan ook uw gezondheid in gevaar brengen. Uw koelkast moet betrouwbaar werken om uw voedsel en dranken op de juiste temperatuur te houden. Dus, hoe kun je er zeker van zijn dat je de beste aankoop doet om je eten vers, gezond en veilig te houden? Voordat u investeert in de beste koelkastmerken, is het belangrijk om te beginnen met het onderzoeken van de koelkastmerken om te vermijden.

Bekijk ook onze lijst met de beste merken keukenapparatuur voor u. Met coole functies zoals ijsmachines, openslaande deuren, vingerafdrukbestendig roestvrij staal, uitstekende opbergruimte, verstelbare planken, slimme schermen, temperatuurregeling, energie-efficiëntie, enz. Maar laten we eerst enkele veelvoorkomende problemen bespreken die van een koelkast een onbetrouwbaar product kunnen maken. Op die manier weet u waar u op moet letten bij het evalueren van uw opties.

Wanneer fabrikanten bezuinigen op het ontwerp van de koelkast, kunt u niet verwachten dat u op de lange termijn een positieve ervaring zult hebben. Bouwkwaliteit en materialen hebben een enorme impact op de levensduur van koelkasten. Bekijk feedback over het model dat u overweegt te kopen om te zien of klanten tevreden waren met de constructie van hun koelkasten. Sterke materialen zoals roestvrij staal kunnen een koelkast helpen de tand des tijds te doorstaan (dit materiaal ziet er ook geweldig uit in de keuken).

Bij gebruik kan elke koelkast tekenen van slijtage vertonen, maar u kunt wat onderzoek doen om erachter te komen hoe lang een koelkast meegaat, afhankelijk van het merk en de bouw. U zult waarschijnlijk veel nadenken over de totale afmetingen van uw koelkast. U kunt uw ruimte zorgvuldig meten om ervoor te zorgen dat de juiste pasvorm voor uw keuken is. Je hebt misschien ook veel nagedacht over de capaciteit van koelkast en vriezer.

We weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het kiezen van de juiste koelkast kan zijn, vooral als het gaat om het selecteren van de beste wijnkoelkasten of de beste ingebouwde wijnkoeler. Maar net zo belangrijk is de tegendiepte, en of het apparaat past op de plek die je hebt uitgekozen. Ervoor zorgen dat de koelkastdeur goed sluit en past, is cruciaal; anders loopt u het risico uw etenswaren te verpesten en elektriciteit te verspillen. Het is essentieel om te controleren of de koelkastdeur goed en goed sluit.

Wanneer koelkastdeuren niet passen met een mooie, strakke, gelijkmatige afdichting rondom, kunt u aanhoudende problemen met efficiëntie verwachten. Het kan moeilijk zijn om de juiste binnentemperatuur in de koelkast en vriezer te handhaven met koude lucht die naar buiten lekt, en het kan extra energie kosten om uw voedsel vers of bevroren te houden. Nogal wat storingen kunnen een koelkast teisteren. Let bij het onderzoeken van verschillende bedrijven en koelkastmodellen op klachten over koeling, ijsmachines, de waterdispenser of wifi-verbindingsproblemen als u op zoek bent naar een slimme koelkast.

Als u een koelkast met Franse deur bezit, zullen deze storingen eerder optreden, vooral als u de deuren niet goed sluit of te hard dichtslaat. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom uw koelkast niet meer koud wordt. Lekken kunnen een veelvoorkomend probleem zijn bij sommige koelkastmodellen. Als u een waterleiding voor uw koelkast koopt, zodat u de dispenser kunt gebruiken voor een constante toevoer van water en ijs, let dan ook op mogelijke lekproblemen daar.

Er zijn verschillende redenen waarom uw koelkast water lekt en niet goed werkt. Of u nu op zoek bent naar een koelkast met Franse deur, een naast elkaar model of een ander type apparaat, bekijk de garantie van dichtbij. Hoeveel jaar duurt het? Wat zijn de beperkingen met betrekking tot onderdelen en arbeid? De lengte en volledigheid van de garantie is een van de belangrijkste bepalende factoren voor uw reparatiekosten als u erop moet terugvallen. Hoe meer gaten er zijn in uw dekking, hoe duurder het mogelijk kan zijn om uw koelkast te moeten onderhouden.

Na verloop van tijd kan uw koelkast tekenen van slijtage vertonen en dit kan worden bepaald of uw koelkast vreemde geluiden maakt die vreemd of ongewoon lijken. Je moet door veel hoepels springen om ze te gebruiken. Dat is een van de laatste dingen waar je mee wilt omgaan als je hulp nodig hebt met je koelkast of vriezer. Wat als u een onderdeel in uw vriezer of koelkast moet vervangen en de kosten niet onder uw garantie vallen? Als onderdelen voor een bepaald koelkastmodel erg duur zijn, kunnen uw reparatiekosten snel oplopen als er iets misgaat.

De kosten van reserveonderdelen kunnen ook afhangen van hoeveel uw koelkast weegt of van het merk en de bouw. Bovendien wilt u niet lang wachten om een vervangend onderdeel te ontvangen als u er een nodig heeft; sommige functies kunnen onbruikbaar zijn terwijl u wacht. En wat als u iemand nodig heeft die persoonlijk naar buiten komt om uw apparaat te onderhouden? Als je wekenlang zit te wachten, kan je koelkast of vriezer in de tussentijd buiten gebruik zijn. Bedenk hoeveel voedsel en geld je uiteindelijk verspilt.

Last but not least, controleer altijd wat consumentenrapporten te zeggen hebben over klantenservice voor een bepaald merk. U wilt niet vastzitten in het omgaan met ondersteuningsmedewerkers die niet deskundig, snel, beleefd en behulpzaam zijn. Slechte klantenondersteuning kan leiden tot vertragingen bij het vinden van kritieke oplossingen en kan ook aanzienlijk bijdragen aan uw stress. U wilt dus misschien geen koelkast met Franse deur van Frigidaire kopen, maar een diepvriezer van hetzelfde bedrijf is misschien een goede keuze.

Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbare analyse, kunt u de beste wasmachines bekijken om te vermijden. Nu we een lijst hebben besproken met dingen waar we op moeten letten bij het evalueren van mogelijke merken en producten voor koelkast en vriezer, laten we een lijst bekijken van enkele van de minst betrouwbare merken die er zijn. Als u op zoek bent naar een luxe apparaat, is een merk dat u misschien overweegt Viking-koelkasten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige producten die boordevol premiumfuncties zitten.

Viking verkoopt koelkastmodellen met contradiepte en is ook een koelkastmerk met Franse deur. Viking biedt wel lange garanties (tot 12 jaar in sommige gevallen). Maar vanaf het moment van schrijven hebben ze maar iets meer dan 3 sterren op de website Consumer Affairs. Heel wat klachten over dit merk hebben betrekking op de deuren van hun koelkasten.

Het lijkt normaal te zijn dat een deur niet goed is uitgelijnd en dus niet correct wordt geopend of gesloten. Klanten zeggen ook dat het erg lang duurt voordat het bedrijf een koelkast of vriezer levert, en dat het ook eeuwen kan duren om vervangende onderdelen te ontvangen wanneer dat nodig is. Een bijzonder model dat veel kritiek heeft gekregen op Best Buy is de Viking 5-serie Quiet Cool Fridge. Blijkbaar heeft de ijsblokjesmachine een fout waardoor het ijs eruit valt.

Dus in plaats van in de ijsblokjesmachine te blijven waar hij thuishoort, kan het ergens anders in je eenheid terechtkomen. Je zou helemaal niet met dit soort fouten moeten omgaan, maar vooral in zo'n duur apparaat. Over de ijsblokjesmachine gesproken, als dit een van de functies is die voor u het belangrijkst is in een koelkast en vriezer, overweeg dan om in plaats daarvan een LG-model te kiezen dat Craft Ice (tm) tot de functies omvat. Deze speciale ijsblokjesmachine produceert geen ijsblokjes.

Dit type ijs heeft een langzamere smelttijd dan gewone blokjes. Op het gebied van consumentenzaken heeft dit koelkastbedrijf iets minder dan 4 van de 5 sterren ontvangen. Hoewel dat over het algemeen geen slechte beoordeling is, hebben we ook klachten over hun apparaten op andere sites gezien. Klachten hadden betrekking op problemen met functies zoals ijsmachines, deuren en verlichting.

U wilt niet investeren in een koelkast van dit merk, alleen om te merken dat u worstelt met een koelkast, diepvrieslade of deur die niet uitgelijnd is, of een luidruchtige waterdispenser. Nog een merk dat je misschien wilt vermijden bij het kopen van koelkasten is Maytag. U vindt naast elkaar, onderste vriezer, Franse deur en andere soorten koelkasten van dit merk. Maytag heeft 4 van de 5 sterren bij Consumer Affairs.

Net als bij de anderen is dit niet verschrikkelijk, maar er kunnen enkele problemen zijn waar u op moet letten met betrekking tot functies, kwaliteit en service. Kopers vinden het niet leuk dat de filters voor de koelkasten van dit bedrijf prijzig kunnen zijn. Vooral hun diepvriezers lijken problematisch te zijn. Problemen met de deur, koeling of andere vriesfuncties zijn ongebreideld.

Qua service zijn de dingen waar kopers over klaagden veel zoals je zou verwachten. Er zijn problemen geweest met garanties en beleid, en moeilijkheden om een agent te bemachtigen wanneer hij toegang moest krijgen tot het ondersteuningsteam van het bedrijf. Nu weet je welke merken je misschien wilt vermijden als je iets kiest om in je huiskeuken te stoppen. Maar welke beste koelkastmerken moet u overwegen om in plaats daarvan te kiezen voor een naast elkaar, bovenste vriezer of een ander type koelkast? Er zijn veel keuzes die het waard zijn om over na te denken.

Maar hier zijn een paar beste koelkastmerken die veel kopers aanbevelen. General Electric (GE) is een van de beste bedrijven als het gaat om het produceren van betrouwbare koelkasten. Bovendien, als u een beperkt budget heeft tijdens het winkelen voor uw huis, zult u blij zijn te horen dat GE Franse deurkoelkasten en andere modellen betaalbaar geprijsd zijn. Laten we eens kijken naar één product van bijzonder belang.

Opmerkelijke kenmerken zijn onder meer handsfree Autofill, een elektronische temperatuurgestuurde lade, een vingerafdrukbestendige afwerking voor elke deur, TwinChill (tm) verdampers en de optie voor een tweede ijsdispenser. Er is een verstelbare plank en je kunt het dienblad naar beneden laten vallen, waardoor het gemakkelijk is om je eten te organiseren. Hoewel LG over het algemeen vergelijkbare beoordelingen heeft voor zijn producten in vergelijking met sommige van de bovenstaande merken, lezen we consequent uitstekende feedback over hun koelkasten. Een LG-model om te overwegen is de LG LFCC22426S 22,8 Cu.

Dit model met tegendiepte biedt 22 kubieke voet opslagruimte. Met de InstaView Door-in-Door kunt u op uw koelkast kloppen om de inhoud te verlichten via het getinte glazen paneel. Dat betekent dat je de deur niet eens hoeft te openen om te zien wat er op ooghoogte in zit. Andere opwindende functies zijn onder meer verstelbare bakken die schuiven voor gemakkelijke toegang, een prachtige deurafwerking die bestand is tegen vlekken, en de ThinQ-app die u met wifi op uw koelkast kunt aansluiten.

Bovendien is deze indrukwekkende koelkast Energy Star (TM) gecertificeerd. Het beschikt over een lineaire omvormer compressor met 10 jaar garantie op dat onderdeel. Zelfs met deze overvloed aan functies en verbazingwekkend gebruiksgemak is de LG LFXC22596S beschikbaar voor een redelijke prijs. Het beschikt ook over een ijsblokjesmachine en waterdispenser, die een toenemende vraag zijn voor de meeste nieuwe kopers.

De ijsdispenser functioneert soepel en er zijn geen noemenswaardige klachten geweest over deze functie. Het merk Liebherr heeft een aantal koelkasten van de beste in zijn klasse. Zeker niet de goedkoopste op de markt, maar aan de andere kant krijg je de uitmuntendheid waarvoor je betaalt met koelkasten van wereldklasse. Wat vinden kopers leuk aan Samsung-koelkasten? Ze werken goed en bieden een uitstekend gebruiksgemak dankzij slimme functies.

Het retourvenster voor een Samsung-model is vaak een beetje kort, maar de garanties zijn solide en de koelkasten hebben een lange levensduur. Bovendien melden kopers dat het onderhouden van Whirlpool-koelkasten eenvoudig is en dat het vaak mogelijk is om zelf basisreparaties uit te voeren. Gelukkig lijkt het zeldzaam dat een Whirlpool-koelkast onderhoud nodig heeft. Nu heb je de kans gehad om meer te weten te komen over enkele rode vlaggen die je moet vermijden bij het kiezen van een merk voor je volgende koelkast.

Je hebt ook geleerd over sommige merken die je misschien voorzichtig wilt behandelen, evenals een paar die je misschien zou willen overwegen. Laten we verder gaan met het beantwoorden van een paar veelgestelde vragen over het kiezen van een koelkastmerk. Vergeet niet wat we hebben geleerd van Consumer Reports. Sommige bedrijven zijn beter in het betrouwbaar maken van het ene type koelkast dan in het maken van een ander type koelkast.

Het is natuurlijk het beste om nooit een beroep te doen op de klantenondersteuning voor uw koelkast. Maar als je dat doet, wil je weten dat de fabrikant je zal steunen. De beste koelkastmerken zijn vaak roestvrij staal. Dit komt omdat roestvrij staal bestand is tegen roest of schimmelvorming.

Dankzij de elementaire samenstelling zijn roestvrijstalen koelkasten ook ongelooflijk duurzaam en gaan ze lang mee. Zodra u weet welke maat en type koelkast u wilt kopen, kunt u nadenken over de functies die voor u belangrijk zijn. U kunt er een overwegen met een waterdispenser of een ijsdispenser. Je kunt ook controleren of de planken verstelbaar zijn en of deze worden geleverd met slimme functies.

Sommige kopers zijn misschien op zoek naar veel toeters en bellen, terwijl anderen misschien tevreden zijn met een meer eenvoudige koelkast. Gelukkig zijn de handgrepen niet zo overvloedig als bij het selecteren van de beste keukenkasthardware, maar zorg er in beide gevallen voor dat je een goed geconstrueerde eenheid krijgt die wordt ondersteund door een geweldig bedrijf. Een andere belangrijke overweging is energie-efficiëntie. Zoek naar het Energy Star-label en kies een product dat milieuvriendelijk is en u geld bespaart op uw energierekening.

Het is misschien de moeite waard om vooraf meer geld uit te geven aan een energiezuinige koelkast in plaats van een goedkoper model te kopen dat meer stroom verbruikt. Op die manier bezuinigt u op uw langetermijnkosten, wat uiteindelijk de extra kosten die u aan de aankoop hebt uitgegeven, goedmaakt. Ten slotte moet je ook nadenken over esthetiek. Hoewel niet zo belangrijk als praktische overwegingen, doet het uiterlijk van uw koelkast er wel toe.

Inderdaad, als alles gelijk is, als het tussen twee producten is die beide de kenmerken en betrouwbaarheid hebben waarnaar u op zoek bent, kan het verschil in uiterlijk tussen hen de factor zijn die u op de ene koelkast vestigt en niet op de andere. Franse deurmodellen hebben een paar deuren voor de koelkast in plaats van een enkele deur. Ten slotte is nog een optie een naast elkaar model. Bij dit type koelkast, in plaats van dat de diepvrieslade boven of onder de koelkast gaat, plaatst de configuratie ze naast elkaar, één aan de linkerkant en één aan de rechterkant.

De kans is groot dat je bent opgegroeid met koelkasten met een bovenste vriezer, en geeft deze misschien de voorkeur vanwege hun vertrouwdheid. Maar de meerderheid van de kopers neigt tegenwoordig naar Franse deurmodellen, in tegenstelling tot het topvriezermodel. Wie zou moeten overwegen om een zij-aan-zij-model te kopen? Dit soort koelkasten besteden meer ruimte aan de diepvrieslade. Ze zijn dus het meest logisch als diepvriesproducten een groot deel van uw dieet uitmaken.

Anders geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan een van de drie andere configuraties. Uiteindelijk moet je beslissen welke configuratie je het leukst vindt. Het is een zeer subjectieve persoonlijke voorkeur, en er is geen „juist antwoord”. Nu heb je de kans gehad om enkele gegevens te bekijken over verschillende merken die koelkasten produceren.

We hopen dat u dit overzicht nuttig vindt bij het nemen van beslissingen over welke producten u moet overwegen voor uw eigen thuisgebruik. Vergeet niet dat zelfs de bedrijven die hier worden vermeld als merken die mogelijk moeten worden vermeden, mogelijk producten van hoge kwaliteit hebben. Evenzo kunnen zelfs de betrouwbaardere merken soms wat blindgangers produceren. Het is dus verstandig om uw onderzoek te doen voordat u genoegen neemt met een merk en een model voor uw volgende koelkast en vriezer.

Dino is een levenslange schrijver en specialist in huisverbetering. Hij vindt het leuk om geavanceerde informatie over woningrenovatie en verbouwing naar Kitchen Infinity te brengen. Hoe Frigidaire ijsblokjesmachine te gebruiken Hoe de ijsblokjesmachine aan te passen om meer ijs te maken Hoe zet je ijsblokjesmachine aan Whirlpool Hoe lang duurt het voordat een ijsblokjesmachine ijs maakt? Kitchen Infinity biedt deskundig advies, inspiratie en stijltips om u te helpen het huis te creëren dat u verdient. Laten we de oneindige mogelijkheden voor uw keuken en huis verkennen.

Ons doel is dat elk gezin een ruimte heeft die ze hun eigen ruimte kunnen noemen, terwijl ze gedenkwaardige momenten creëren met geliefden in de buurt. Uw e-mail wordt alleen gebruikt om uw verzoek te bevestigen en om gratis keukeninformatie te verstrekken. Door uw gegevens op dit formulier in te dienen, stemt u ermee in contact te worden opgenomen met betrekking tot uw serviceverzoek via e-mail. Dit is geen verplichtingsformulier en vereist geen enkele dienst.

Als uw LG-koelkast bijvoorbeeld stopt met koelen vanwege een intern probleem, wordt uw eten oud als u het niet snel aan de slag krijgt. Robuuste klantenondersteuning stuurt binnen een mum van tijd professionele technici naar uw huis en uw koelkast wordt probleemloos gerepareerd. Bovendien, als uw koelkast binnen de garantieperiode valt, worden er waarschijnlijk geen kosten in rekening gebracht voor de reparatie. Aan de andere kant, als de fabrikant slechte service biedt, moet u ze misschien bellen en lang in de wacht staan voordat u met een medewerker van de klantenservice kunt praten.

Bovendien komen de technici mogelijk niet op tijd, waardoor u in opdracht van andere lokale technici die geen geautoriseerde serviceproviders van het merk zijn. Een goede klantenservice is dus absoluut noodzakelijk wanneer u overweegt online een koelkast te kopen, voor de lange levensduur van uw apparaat en een soepele, probleemloze ervaring voor u. Dit geldt of u nu een eenvoudige Whirlpool-koelkast met één deur hebt of een high-end LG koelkast (dubbele deur) model. Laten we eens kijken naar de koelkastmerken die bekend staan om de beste klantenservice in India.

Zo kunt u rekenen op LG, Whirlpool, Samsung en Godrej voor onberispelijke after-sales ondersteuning voor hun koelkasten. U kunt een breed scala aan koelkasten verkennen, waaronder Whirlpool, Bosch, Godrej en LG koelkasten. Met een speciale focus op klanttevredenheid, biedt de Bajaj Finserv EMI Store een scala aan kortingen en aanbiedingen. Zo kunt u een geweldig koopje krijgen op koelkasten, variërend van Haier-koelkasten met één deur tot LG-koelkasten (dubbele deur) modellen.

Bovendien kunt u gebruik maken van de No Cost EMI-aanbieding en voorkomen dat u vooraf het volledige bedrag van uw factuur betaalt. De aanpasbare, renteloze EMI's maken uw aankoop uiterst betaalbaar. Ga naar de Bajaj Finserv EMI Store voor fenomenale deals voor je favoriete koelkasten. Welke koelkaststijlen zijn het meest betrouwbaar?.

Verwacht dat Bosch-koelkasten verstelbare planken, ruime opbergruimte en meerdere compartimenten hebben, zodat gebruikers de temperatuur kunnen aanpassen en items kunnen ordenen aan individuele behoeften. Frigidaire produceert een breed assortiment koelkasten, van eenvoudige, budgetvriendelijke modellen tot high-end producten met functies die vergelijkbaar zijn met die van LG en Samsung (vaak tegen lagere prijzen). Een van de betrouwbaarste koelkasten van Liebherr heeft zelfs SoftSystem-deuren die dichtslaan voorkomen en een krasbestendig SmartSteel-oppervlak. Hoewel de geavanceerde producten aan de bovenkant van de betaalbaarheidsschaal zitten, zijn de meeste KitchenAid-koelkasten middenklasse modellen met bescheiden prijzen die de duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben van topmodellen.

Koelkasten zijn het meest gerepareerde apparaat in huis, maar u kunt problemen beperken door het juiste merk te kiezen. Deze beste koelkastmerken combineren duurzaamheid, lange levensduur, uitstekende koeling en slimme functies die routinematige taken en voedselbereiding een stuk eenvoudiger maken. Een belangrijke factor die de kwaliteit van een koelkast bepaalt, is hoe consistent deze de temperatuur behoudt. Verwacht het Energy Star-symbool te vinden op de meeste koelkasten van Whirlpool vanwege de focus van het bedrijf op het produceren van milieuvriendelijke en duurzame apparaten, die voldoen aan de moderne vraag van de consument.

Wirecutter ondervroeg zijn lezers over de beste koelkastmerken, en Frigidaire had de laagste tevredenheid van de eigenaar. Bovendien kunnen roestvrijstalen koelkasten vuur en hitte bestrijden die anders de buitenkant van de koelkast kunnen verslechteren. Godrej verdient een vermelding in elk gesprek over betrouwbare klantenservice in het geval van koelkasten. Hoewel de klantenservice van LG niet zo sterk is als andere merken, is het nog steeds een betrouwbaar en duurzaam merk dat koelkasten biedt voor verschillende budgetten en levensstijlen.

.