Welk merk koelkast met franse deur is het meest betrouwbaar?

Het antwoord is allemaal en geen van hen. Met andere woorden, geen enkel merk is noodzakelijkerwijs betrouwbaarder dan een ander. Specifieke modellen en koelkasttypes zijn echter betrouwbaarder. Sommige mensen zweren bij specifieke koelkastlijnen zoals het GE Profile of Kenmore Elite.

De capaciteit wordt gemeten in kubieke voet, met de capaciteiten van de meeste Franse deurkoelkasten variërend tussen 21 en 30 kubieke voet. Om de ideale koelkastcapaciteit voor uw huishouden te bepalen, moet u er rekening mee houden dat 1 kubieke voet over het algemeen overeenkomt met ongeveer één zak boodschappen. Een koelkast van 19 tot 22 kubieke voet is meestal voldoende voor een gezin van vier met gemiddelde winkelgewoonten. De GE Profile koelkast met Franse deur heeft een strak ontwerp met een vingerafdrukbestendige, roestvrijstalen afwerking.

Het heeft een ruim interieur van 27,9 kubieke voet en een unieke deur-in-deur functie met een roterende bak. In plaats van de hele deur te openen, opent de gebruiker een klein paneel om toegang te krijgen tot de voorbak van de koelkast om items te verwijderen of te vervangen zonder zoveel koele lucht naar buiten te laten. Dit model beschikt ook over een ijs- en waterdispenser in de deur met slimme autofill-technologie. Plaats een beker onder de dispenser en druk eenmaal op de vulknop, en het zal automatisch de juiste hoeveelheid water afgeven om de beker te vullen.

Andere kenmerken die het GE-profiel het overwegen waard maken, zijn de Energy Star-certificering, LED-verlichte achterwand, soft-close scherpere lades, gemakkelijk te reinigen voering en TwinChill-verdampers om voedsel vers te houden. Deze koelkast heeft ook ingebouwde Wi-Fi en kan waarschuwingen naar de telefoon van de eigenaar sturen als de deur open blijft of de interne temperatuur boven een bepaald nummer stijgt. Deze 21,8-kubieke voet Franse deurkoelkast van LG Electronics is gemakkelijk in de portemonnee, maar heeft veel te bieden. Het slimme koelsysteem is ontworpen om voedsel langer verser te laten blijven; elke plank heeft meerdere koude ventilatieopeningen om overal een koele en consistente temperatuur te behouden.

Speciale digitale sensoren werken om de temperatuur van de koelkast, de vriezer en de omgevingstemperatuur te bewaken om een optimale omgeving voor voedselopslag te creëren. De koelkast met Franse deur van het café heeft veel toeters en bellen, waaronder Wi-Fi-connectiviteit en compatibiliteit met smart-home, zodat gebruikers de koelkast kunnen bewaken en bedienen vanaf een smartphone of tablet. Een ander cool kenmerk van deze 27,8-kubieke voet koelkast is de lade met instelbare temperatuur, die kan worden ingesteld tussen 23 en 42 graden Fahrenheit om alles op te slaan, van ijs tot gekoelde dranken. De lade heeft ook glazen schuifverdelers om alles wat erin zit goed georganiseerd te houden.

Degenen die veel monden te voeden hebben en een ruime koelkast nodig hebben, moeten Samsung's 28 kubieke voet Franse deurkoelkast er goed uitzien. Om voedsel langer vers te houden, maakt het Twin Cooling Plus-systeem onafhankelijke bediening van de koelkast- en vriessecties mogelijk. Dit Samsung-model heeft ook een CoolSelect Pantry-lade over de volledige breedte, die kan worden ingesteld op een van de drie temperaturen voor het ontdooien van voedsel, het bewaren van vleeswaren of het koelen van dranken. De optie voor ijsopslag met grote capaciteit van de koelkast zal waarschijnlijk grote huishoudens aanspreken of mensen die zich vaak vermaken.

Met de Ice Max-instelling kan hij tot 4,2 pond blokjes opslaan. Deze 29,7 kubieke voet koelkast met Franse deur van LG Electronics is geschikt voor Wi-Fi en biedt Smart Home-connectiviteit. Een van de opvallende kenmerken en een die bezoekers van uw huis waarschijnlijk zal vermaken, is LG's speciale InstaView-paneel van getint glas op de rechterdeur. Dit Energy Star-gecertificeerde model beschikt ook over de lineaire koelcompressor van LG, die ervoor zorgt dat de temperatuur binnen 1 graad van het ingestelde niveau blijft.

Deze functie en de deurkoelopening van de koelkast werken samen om producten en ander voedsel vers te houden. LG's PrintProof veeg- en vingerafdrukbestendige afwerking, verborgen scharnieren en voorgevormde deuren dragen allemaal bij aan de moderne look van de koelkast; over het algemeen is het een slanke en stijlvolle toevoeging aan bijna elke keuken. Degenen die niet genoeg keukenruimte hebben voor een grote koelkast met Franse deur, kunnen merken dat het 19,7-kubieke voetmodel van Whirlpool, dat slechts 30 inch breed is, precies de juiste pasvorm biedt. Het heeft tal van functies om voedsel georganiseerd te houden, waaronder verstelbare gallon deurbakken, een plooiplank die terugschuift om hoge items op te bergen, en vochtigheidsgestuurde scherpere laden.

We onderzochten de meest gewilde koelkasten met Franse deuren in hun respectievelijke categorieën en ontdekten dat de beste modellen worden bepaald door hun grootte, afwerking, capaciteit en andere speciale functies van geselecteerde merken. Tijdens het zoeken naar de beste koelkasten met Franse deuren, ontdekten we dat de meest populaire opties zijn gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar zijn in tegendieptes voor de meeste keukenruimtes en variëren van 20 tot 29,7 kubieke voet in capaciteit voor voldoende opslagruimte. Veel van deze plectrums zijn verkrijgbaar in meerdere afwerkingen, waaronder roestvrij staal, zwart roestvrij staal, wit, zwart en platina, en sommige hebben zelfs vingerafdrukbestendige afwerkingen, waardoor de koelkast brandschoon blijft. In de meeste gevallen zou een koelkast van 19 tot 22 kubieke voet voldoende moeten zijn voor een gezin van vier.

Gezinnen die liever in bulk winkelen of hun supermarktreizen inslaan, kunnen echter merken dat een grotere koelkast, zoals een koelkast met een capaciteit van meer dan 30 kubieke voet, beter bij hun behoeften past. De levensduur van een koelkast met Franse deur kan variëren, maar de meeste modellen gaan meestal ergens tussen de 9 en 13 jaar mee. Als uw koelkast niet meer uit het niets werkt, is het eerste dat u wilt controleren de stekker en de stroombron. Mainstream-merken verkopen vaak varianten met standaarddiepte en tegendiepte van vergelijkbare koelkasten, en de modellen hebben vaak veel gemeen, afgezien van de ondiepere afmetingen en kleinere opslag van de versies met tegendiepte.

Koelkasten met Franse deuren zijn meestal groter om te beginnen, maar dit GE-model tilt ruimtelijkheid naar een nieuw niveau. Tegen deze hoge prijzen vindt u tal van opmerkelijke merken, waarvan sommige sublabels zijn van de grote merken, zoals JennAir (Whirlpool), Monogram (GE), Thermador en Gaggenau (beide onder Bosch's moederbedrijf BSH) en Dacor (Samsung). Naast het geweldige ontwerp heeft de GE Profile Smart 4-deurs koelkast een ijs- en waterdispenser met een optie voor automatisch vullen. Een dispenser kan de capaciteit van uw koelkast beïnvloeden, wat het overwegen waard is als u uw ruimte wilt maximaliseren, evenals het prijskaartje.

Hoewel koelkasten met Franse deuren geen reputatie hebben voor uitstekende energie-efficiëntie, zijn sommige beter dan andere. Die modellen hebben een deurgreep van de vriezer die kan worden losgemaakt, wat een valgevaar kan vormen voor iedereen die de deur van de vriezer opentrekt. Leer de meest betrouwbare merken, de beste nieuwe functies en hoe u tegen de best mogelijke prijs kunt kopen in deze gratis koopgids. De deur-in-deur functie ziet er geweldig uit, maar is functioneel, waardoor je in en uit kunt duiken zonder alle koude lucht te laten ontsnappen.

Afgezien van slimme functies ziet de koelkast er ook strak uit en is hij voorzien van een externe ijs- en waterdispenser voor al uw hydratatiebehoeften. Elise Barsch, Social Media Manager voor iFixit, zei dat een studie uitgevoerd in Europa en gepubliceerd op ScienceDirect (opent in nieuw tabblad) suggereert dat de levensduur van koelkasten de afgelopen decennia is afgenomen, gedaald van een gemiddelde levensduur van ongeveer 20 jaar in 2000 tot ongeveer 14 jaar voor de koelkasten nu verkocht. De Bosch B36CL80SNS 800-serie is een chique koel-vriescombinatie met franse deuren die echt inhoud achter de stijl blijkt te hebben. .