Welk merk koelkast met franse deur is het meest betrouwbaar?

Het antwoord is allemaal en geen van hen. Met andere woorden, geen enkel merk is noodzakelijkerwijs betrouwbaarder dan een ander. Specifieke modellen en koelkasttypes zijn echter betrouwbaarder. Sommige mensen zweren bij specifieke koelkastlijnen zoals het GE Profile of Kenmore Elite.

De capaciteit wordt gemeten in kubieke voet, met de capaciteiten van de meeste Franse deurkoelkasten variërend tussen 21 en 30 kubieke voet. Om de ideale koelkastcapaciteit voor uw huishouden te bepalen, moet u er rekening mee houden dat 1 kubieke voet over het algemeen overeenkomt met ongeveer één zak boodschappen. Een koelkast van 19 tot 22 kubieke voet is meestal voldoende voor een gezin van vier met gemiddelde winkelgewoonten. De GE Profile koelkast met Franse deur heeft een strak ontwerp met een vingerafdrukbestendige, roestvrijstalen afwerking.

Het heeft een ruim interieur van 27,9 kubieke voet en een unieke deur-in-deur functie met een roterende bak. In plaats van de hele deur te openen, opent de gebruiker een klein paneel om toegang te krijgen tot de voorbak van de koelkast om items te verwijderen of te vervangen zonder zoveel koele lucht naar buiten te laten. Dit model beschikt ook over een ijs- en waterdispenser in de deur met slimme autofill-technologie. Plaats een beker onder de dispenser en druk eenmaal op de vulknop, en het zal automatisch de juiste hoeveelheid water afgeven om de beker te vullen.

Andere kenmerken die het GE-profiel het overwegen waard maken, zijn de Energy Star-certificering, LED-verlichte achterwand, soft-close scherpere lades, gemakkelijk te reinigen voering en TwinChill-verdampers om voedsel vers te houden. Deze koelkast heeft ook ingebouwde Wi-Fi en kan waarschuwingen naar de telefoon van de eigenaar sturen als de deur open blijft of de interne temperatuur boven een bepaald nummer stijgt. Deze 21,8-kubieke voet Franse deurkoelkast van LG Electronics is gemakkelijk in de portemonnee, maar heeft veel te bieden. Het slimme koelsysteem is ontworpen om voedsel langer verser te laten blijven; elke plank heeft meerdere koude ventilatieopeningen om overal een koele en consistente temperatuur te behouden.

Speciale digitale sensoren werken om de temperatuur van de koelkast, de vriezer en de omgevingstemperatuur te bewaken om een optimale omgeving voor voedselopslag te creëren. De koelkast met Franse deur van het café heeft veel toeters en bellen, waaronder Wi-Fi-connectiviteit en compatibiliteit met smart-home, zodat gebruikers de koelkast kunnen bewaken en bedienen vanaf een smartphone of tablet. Een ander cool kenmerk van deze 27,8-kubieke voet koelkast is de lade met instelbare temperatuur, die kan worden ingesteld tussen 23 en 42 graden Fahrenheit om alles op te slaan, van ijs tot gekoelde dranken. De lade heeft ook glazen schuifverdelers om alles wat erin zit goed georganiseerd te houden.

Degenen die veel monden te voeden hebben en een ruime koelkast nodig hebben, moeten Samsung's 28 kubieke voet Franse deurkoelkast er goed uitzien. Om voedsel langer vers te houden, maakt het Twin Cooling Plus-systeem onafhankelijke bediening van de koelkast- en vriessecties mogelijk. Dit Samsung-model heeft ook een CoolSelect Pantry-lade over de volledige breedte, die kan worden ingesteld op een van de drie temperaturen voor het ontdooien van voedsel, het bewaren van vleeswaren of het koelen van dranken. De optie voor ijsopslag met grote capaciteit van de koelkast zal waarschijnlijk grote huishoudens aanspreken of mensen die zich vaak vermaken.

Met de Ice Max-instelling kan hij tot 4,2 pond blokjes opslaan. Deze 29,7 kubieke voet koelkast met Franse deur van LG Electronics is geschikt voor Wi-Fi en biedt Smart Home-connectiviteit. Een van de opvallende kenmerken en een die bezoekers van uw huis waarschijnlijk zal vermaken, is LG's speciale InstaView-paneel van getint glas op de rechterdeur. Dit Energy Star-gecertificeerde model beschikt ook over de lineaire koelcompressor van LG, die ervoor zorgt dat de temperatuur binnen 1 graad van het ingestelde niveau blijft.

Deze functie en de deurkoelopening van de koelkast werken samen om producten en ander voedsel vers te houden. LG's PrintProof veeg- en vingerafdrukbestendige afwerking, verborgen scharnieren en voorgevormde deuren dragen allemaal bij aan de moderne look van de koelkast; over het algemeen is het een slanke en stijlvolle toevoeging aan bijna elke keuken. Degenen die niet genoeg keukenruimte hebben voor een grote koelkast met Franse deur, kunnen merken dat het 19,7-kubieke voetmodel van Whirlpool, dat slechts 30 inch breed is, precies de juiste pasvorm biedt. Het heeft tal van functies om voedsel georganiseerd te houden, waaronder verstelbare gallon deurbakken, een plooiplank die terugschuift om hoge items op te bergen, en vochtigheidsgestuurde scherpere laden.

We onderzochten de meest gewilde koelkasten met Franse deuren in hun respectievelijke categorieën en ontdekten dat de beste modellen worden bepaald door hun grootte, afwerking, capaciteit en andere speciale functies van geselecteerde merken. Tijdens het zoeken naar de beste koelkasten met Franse deuren, ontdekten we dat de meest populaire opties zijn gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar zijn in tegendieptes voor de meeste keukenruimtes en variëren van 20 tot 29,7 kubieke voet in capaciteit voor voldoende opslagruimte. Veel van deze plectrums zijn verkrijgbaar in meerdere afwerkingen, waaronder roestvrij staal, zwart roestvrij staal, wit, zwart en platina, en sommige hebben zelfs vingerafdrukbestendige afwerkingen, waardoor de koelkast brandschoon blijft. In de meeste gevallen zou een koelkast van 19 tot 22 kubieke voet voldoende moeten zijn voor een gezin van vier.

Gezinnen die liever in bulk winkelen of hun supermarktreizen inslaan, kunnen echter merken dat een grotere koelkast, zoals een koelkast met een capaciteit van meer dan 30 kubieke voet, beter bij hun behoeften past. De levensduur van een koelkast met Franse deur kan variëren, maar de meeste modellen gaan meestal ergens tussen de 9 en 13 jaar mee. Hun meest populaire koelkast heeft geen ijsdispenser, dus veel van de meest voorkomende Franse deurproblemen met tegendiepte zijn niet van toepassing. Er zijn koelkasten met Franse deuren op de markt met een deur-in-deur ontwerp, waarmee u toegang hebt tot de items in de deurbakken van uw koelkast zonder het hele model te openen.

Deze koelkast raakt de juiste noten als het gaat om vorm en functie, dankzij de geborstelde, vingerafdrukbestendige roestvrijstalen afwerking, deur-in-deur opslag, flexibele rekken opties, extra temperatuurgestuurde lade, automatisch detecterende waterdispenser en koelruimte met achtergrondverlichting. Omdat ze containers van verschillende groottes kunnen bevatten, zijn koelkasten met verstelbare planken het meest veelzijdig en hebben veel huishoudens de voorkeur. In tegenstelling tot zij-aan-zij wijdt een koelkast met Franse deur echter de volledige ruimte tussen de deuren aan een ruime koelkast en wordt de vriezer gedegradeerd naar een grote uittrekbare lade aan de onderkant van het apparaat. Met een enorme 29,6 kubieke voet om te vullen met al je favoriete boodschappen, is deze koelkast perfect voor grote gezinnen, met voldoende ruimte om je echt te organiseren.

Als dit u aanspreekt, is de LG Electronics LFXS26973S een eersteklas kandidaat voor uw huis, omdat deze wordt gesynchroniseerd met uw apparaat om u op de hoogte te stellen wanneer de deur open staat of het waterfilter moet worden vervangen. We houden van de GE GNE25JMKES omdat hij eruitziet als een uitgeklede koelkast met Franse deur, maar hij heeft nog steeds enkele van de handigste functies die je vindt bij duurdere Franse deuropties. Bosch's 800-serie koelkast met Franse deur met contradiepte heeft een capaciteit van 21 kubieke voet, waarvan 6 kubieke voet de vriezer is. Een andere manier waarop LG de onnodige deuropening (en energieverspilling) vermindert, is de deur-in-deurfunctie, waarmee gebruikers een paneel kunnen openen, in plaats van de hele deur, om een drankje of snack te pakken of te vervangen.

Afwerking is een van de eerste dingen die je opvalt aan de koelkast, en het heeft grote invloed op hoe het apparaat eruitziet in een ruimte. Sommige serviceprofessionals met wie ik sprak, waren verdeeld over het probleem, maar de meesten zeiden dat het merk regelmatig servicegesprekken nodig had. Hoewel u misschien de water- en ijsdispensers door de deur mist, zullen sommige klanten de voorkeur geven aan het uiterlijk van de slanke, ononderbroken buitenkant van deze koelkast. Het beste is misschien wel dat ze de neiging hebben om veel minder te kosten dan koelkasten met Franse deuren, terwijl ze vergelijkbare capaciteiten en functiesets bieden.

.