Welk merk koelkast heeft de minste problemen en kachels?

A Trusted Friend in a Complicated World Verschillende merken presteerden goed in deze categorie in zowel de J, D. Energieonderzoek en het Puls-rapport. Kenmore staat op nummer één in klanttevredenheid, volgens J, D. Power, terwijl Whirlpool het favoriete merk was onder de technici voor apparaatreparatie die werden aangetikt voor het Puls-rapport.

Als er iets kapot is, hoef je niet altijd een professional in te schakelen. Hier leest u hoe u 10 dagelijkse apparaten gratis kunt repareren. Verschillende merken hebben verschillende apparaatsterktes, en dit kan natuurlijk van jaar tot jaar veranderen. Als het gaat om vaatwassers, J, D.

De respondenten van Power waren ontevreden over de vaatwassers van Frigidaire. En voor het geval u zich afvroeg, geven een paar afgematte klanten de weegschaal niet kantelen. Het onderzoek was gebaseerd op duizenden productevaluaties van klanten die in de afgelopen 12 maanden apparaten hebben gekocht. Wanneer je vaatwasser kapot gaat, realiseer je je hoeveel je hem nodig hebt en hoeveel tijd en energie hij je elke dag bespaart.

Als u een nieuwe nodig hebt, plaatst zowel het Puls-rapport als de meest recente ledenenquête van Consumer Reports over vaatwassers Bosch in de nummer één sleuf voor betrouwbaarheid van de consument. Zorg ervoor dat je geen van deze 21 dingen doet die de levensduur van je vaatwasser verkorten. Klanten waren niet blij met Amana-drogers, volgens J, D. Ze rangschikten het merk als laatste in klanttevredenheid.

GE deed het niet veel beter in deze categorie. Volgens Puls is het meest waarschijnlijke probleem met dit apparaat dat het kleding niet goed verwarmt en droogt. Natuurlijk verslaat dat het doel van het hebben van een droger. Een goede droger maakt je kleding niet alleen droog, maar kan ook je energierekeningen laag houden.

En aan de andere kant kunnen die rekeningen ver omhoog gaan als je je kleding meerdere cycli moet doorlopen om ze droog te krijgen. Whirlpool, LG, Maytag en Samsung namen de hoogste onderscheiding in de lijst met betrouwbare drogers van het Puls-rapport. Welke microgolfmerken geven shoppers consequent de voorkeur? Consumer Reports ondervroeg mensen die het afgelopen jaar ervaring hadden met meer dan 29.000 aanrechtmodellen, en de resultaten waren grotendeels negatief als het ging om Whirlpool. In feite presteerden de magnetrons van Whirlpool zo slecht in de enquête dat de publicatie ze in deze categorie helemaal niet meer aanbeveelt.

Maar Whirlpool maakt een serieuze comeback met microgolven over het bereik. Het merk verdiende eigenlijk de twee topplekken in die categorie van Consumer Reports. De technici van Puls gaven GE de hoogste onderscheiding en noemden hun kachels (en assortimenten) als de meest betrouwbare. Dit is eigenlijk de enige keer dat het merk verschijnt als winnaar of medaillewinnaar in de betrouwbaarheidscategorie van het rapport.

Whirlpool loopt niet ver achter, komt op de tweede plaats, en KitchenAid kreeg de derde plaats. Voor een ander apparaat waarop u kunt vertrouwen, zorg ervoor dat u de beste elektrische theeketels bekijkt. De technici van Puls bevelen GE aan als hun eerste keuze voor betrouwbare reeksen. Whirlpool was heet op de hielen van GE op de tweede plaats, gevolgd door KitchenAid, die de derde plaats verdiende.

De technici voegen eraan toe dat het essentieel is om een betrouwbaar assortiment van goede kwaliteit te krijgen voor zowel veiligheid als kookconsistentie. Hoewel ze hun keuze baseerden op de betrouwbaarheid van deze GE-producten, vinden ze het ook geweldig dat het bedrijf geweldige opties biedt tegen verschillende prijspunten. Vraagt u zich af of u iets moet repareren of dumpen? Dit zijn de apparaten die goedkoper te vervangen zijn dan te repareren. We raden onze gebruikers aan om de browser bij te werken.

Puls merkt in zijn rapport op dat Whirlpool en KitchenAid als de meest betrouwbare koelkasten werden genoemd, dat Whirlpool hoog scoort onder reparatietechnici, deels vanwege zijn merkreputatie en omdat veel van zijn apparaten gemakkelijker te gebruiken en te repareren zijn. Bosch en Frigidaire waren de minst aanbevolen koelkasten door de technici. KitchenAid is een enorme naam in keukenapparatuur, maar hun koelkasten hebben veel problemen. De meest voorkomende problemen die klanten melden, zijn de ijsdispensers, waterdispensers en ontdooifunctie.

Volgens gegevens van Yale Appliance hebben KitchenAid-koelkasten een servicetarief van 10,2%. Frigidaire blijft voor veel consumenten een gemakkelijke keuze vanwege zijn goede reputatie op de koelkastmarkt. Ondanks dat ze geen significante, opvallende functies hebben, zijn de ontwerpen van Frigidaire scherp geprijsd en bevatten ze geliefde functies. Je kunt topkeuzes vinden met een ijs- en waterdispenser of een smalle bouw, die beide musthaves zijn geworden voor veel huizen.

Frigidaire-apparaten zijn online verkrijgbaar bij Wayfair en in winkels zoals Home Depot, Lowe's en Best Buy. Aan de andere kant van het spectrum zijn er verschillende koelkastmerken die consumenten aanbevelen volledig te vermijden. De meest genoemde problemen zijn de verkeerd uitgelijnde deuren, die de vriesprestaties van de koelkast beïnvloeden. Maar misschien komt dat omdat de iets hogere prijzen van het merk mensen ontmoedigen om de echt laagste modellen te kopen, zodat ze de algemene beoordeling niet naar beneden slepen.

Ervoor zorgen dat de koelkastdeur goed sluit en past, is cruciaal; anders loopt u het risico uw etenswaren te verpesten en elektriciteit te verspillen. Prijs- en onderhoudseisen zijn ook belangrijk, en 3 koelkastmerken blinken uit in elk belangrijk criterium. Dit stijlvolle model bevat een Home Connect-functie waarmee u de temperatuur van uw koelkast kunt regelen via een app. Anderen geven echter misschien de voorkeur aan Samsung-koelkasten omdat ze een slanker ontwerp hebben en meer functies hebben.

Whirlpool produceert alles, van koelkasten met vriesvak en zij-aan-zij koelkasten tot koelkasten met Franse deur. Niet te verwarren met koelkasten met Franse deuren met twee lades, deze modellen hebben een koelkastvak over de volledige breedte aan de bovenkant en twee compartimenten van halve breedte aan de onderkant. Erger nog, klanten van de vrijstaande koelkast met Franse deur melden dat deze in sommige gevallen na minder dan een jaar niet meer werkt. Nu heb je de kans gehad om enkele gegevens te bekijken over verschillende merken die koelkasten produceren.

Volgens klanten lijkt het kopen van een koelkast bij een van deze bedrijven altijd een redelijk veilige gok te zijn. Van chique, ingebouwde koelkasten met aangepaste lambrisering tot roestvrijstalen modellen met aangewezen drankkoelerladen, Bosch concurreert gemakkelijk met elk van de hightech koelkastmerken puur vanwege hun moeiteloze ontwerp en langdurige prestaties. Als het koelmiddel lekt, heeft dit geen effect op de ozonlaag en een verwaarloosbaar effect op de opwarming van de aarde. Bovenal draaien veel van de negatieve klachten om de kostbaarheid van de koelkasten van dit merk, van aankoop tot voortijdige reparaties.

.