Wat zijn de top 5 koelkastmerken?

Het vinden van de juiste koelkast begint met weten waar je door de meest betrouwbare modellen kunt bladeren tegen de beste prijzen. We hebben alle topmerken koelkasten onderzocht en kwaliteit, inventaris, beschikbare functies, garantiedetails en algehele waarde geëvalueerd om u te helpen een apparaat aan uw huis toe te voegen. Onze favoriete merken zijn reuzen zoals GE, LG, Frigidaire en Maytag, en kleinere merken zoals Danby en Magic Chef die gespecialiseerd zijn in compacte opties voor uw keuken, kelder of een slaapzaal. Hier de beste koelkastmerken die voldoen aan uw behoeften op het gebied van voedselopslag.

LG is al enkele jaren toonaangevend op het gebied van technologie met hun televisies, luidsprekers en andere eersteklas apparaten. Hun keukenapparatuur varieert ook van standaard tot premium, en blijken een betrouwbare aanvulling te zijn op elk huishouden, plus u kunt ze online of in de winkel kopen. Enkele van de nieuwste koelkastmodellen van LG bevatten doordachte functies, zoals deur-in-deur opslag, een verborgen deur in de koelkastdeur die bedoeld is voor toegang tot en opslag van uw meest bereikbare items. Met InstaView-modellen kun je twee keer op de deur kloppen om een momentopname van de inhoud binnenin te zien, zonder dat je de koelkast hoeft te openen en de koude lucht eruit hoeft te laten.

Deurkoeling zorgt er ook voor dat voedselartikelen die in deurcompartimenten zijn opgeslagen extra ventilatie krijgen. Als je dacht dat ultramoderne koelkasten en ambachtelijke ijsmachines LG uit je budget haalden, denk dan nog eens goed na. LG heeft ook een uitgebreide lijn redelijk geprijsde koelkasten met nog steeds innovatieve ontwerpen, Energy Star-gecertificeerde koeling en uitstekende opslag. Als je op zoek bent naar een koelkast die niet alle toeters en bellen heeft, maar ontwerp en capaciteit levert, is de LG LRFCS25D3S 25-kubieke voet Franse deurkoelkast een sterke kanshebber.

Het slanke ontwerp van dit model, in combinatie met een garantie van 10 jaar op de lineaire compressor, maken het een ideale keuze voor een startkoelkast. Hoewel de klantenservice van LG niet zo sterk is als andere merken, is het nog steeds een betrouwbaar en duurzaam merk dat koelkasten biedt voor verschillende budgetten en levensstijlen. Net als andere apparaatreuzen produceert GE (wat staat voor General Electric) een verscheidenheid aan keuken- en huishoudelijke apparaten. Ze staan vooral bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De prijs van GE-koelkasten is, vergeleken met andere merken, ook niet te hoog. Hun lijn koelkasten met Franse deur is duurder, maar alleen omdat elk model functies bevat zoals deur-in-deur opslag, een handsfree waterdispenser en ingebouwde WiFi. Met name hun high-end modellen zijn zelfs voorzien van een Keurig-dispenser, zodat u uw waterfles en koffiekopje in een handomdraai kunt vullen. .

De meeste GE-apparaatmodellen worden geleverd met een garantie van 1 jaar en sommige koelkasten worden geleverd met een garantie van 5 jaar op het verzegelde koelsysteem. U kunt GE-koelkasten kopen bij Best Buy, Home Depot, Lowe's, en u kunt online winkelen voor de nieuwste modellen. De klantenservice van GE omvat ook een reparatievloot die beschikbaar is in bepaalde grote steden. Ongeacht het type koelkast, Franse deur, zij aan zij, onderste vriezer of diepvriezer Whirlpool heeft goed gemaakte functies die hem onderscheiden van concurrenten.

Afgezien van het feit dat de modellen van Whirlpool concurrerend geprijsd zijn, zijn ze ook energiezuinig, waardoor u boodschappen voor uw huishouden kunt opslaan en tegelijkertijd uw rekeningen tot een minimum beperkt. Franse deurontwerpen zijn voorzien van gelaagde diepvriesopslag, oneindige schuifplanken voor voldoende ruimte en toegankelijke snacks, en panoramische LED-verlichting. Verstelbare gallon deurbakken en ijsopslag in de deur maken hun zij-aan-zij modellen praktisch en handig voor gebruikers met een minimalistische esthetiek in gedachten. Hoewel Whirlpool niet alle toeters en bellen bevat die andere merken zouden kunnen, richten ze zich op de kwaliteit en functionaliteit van hun producten.

De Whirlpool WRS321SDHZ 21,4-kubieke voet Side-by-Side koelkast is een meer budgetvriendelijke optie voor iemand die op zoek is naar een vergelijkbare look als een koelkast met Franse deur zonder het extreem hoge prijskaartje. Sommige consumenten zijn ook gedeeltelijk aan Whirlpool-producten omdat hun koelkasten meestal langer meegaan en minder reparaties vereisen. U kunt Whirlpool koelkasten vinden bij elke grote distributeur van apparaten of online. Modellen bieden geen nieuwste koelkasttechnologie Frigidaire blijft een gemakkelijke keuze voor veel consumenten vanwege zijn goede reputatie op de koelkastmarkt.

Ondanks dat ze geen significante, opvallende functies hebben, zijn de ontwerpen van Frigidaire scherp geprijsd en bevatten ze geliefde functies. Je kunt topkeuzes vinden met een ijs- en waterdispenser of een smalle bouw, die beide musthaves zijn geworden voor veel huizen. Frigidaire-apparaten zijn online verkrijgbaar bij Wayfair en in winkels zoals Home Depot, Lowe's en Best Buy. Frigidaire's nieuwste model, de Frigidaire Gallery GRMC2273BF 21,5-kubieke voet Counter-Depth 4-deurs Franse deurkoelkast biedt gemak en veel opbergruimte.

Een inklapbare plank kan eenvoudig worden teruggeschoven om ruimte te maken voor hoge kruiken, en een Custom-Flex Temp-lade kan worden gebruikt als koelkast of vriezer. Hoewel de modellen van Frigidaire misschien niet de nieuwste slimme functies hebben, zijn hun modellen betrouwbaar en gaan ze zeker lang mee. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met een reeks functie-voorwaartse functies, zoals het PureAir-luchtfilter en het TwinTech-koelsysteem, die achter de schermen werken om uw voedsel vers, koelkast geventileerd en energierekening tot een minimum te beperken. U kunt verschillende Energy Star-gecertificeerde modellen vinden binnen de selectie van dit merk.

De modellen van Maytag bevatten niet de eerste functies in de branche, maar ze geven wel prioriteit aan betrouwbaarheid en functionaliteit. De meeste van hun modellen bieden ruime opbergruimte, ongeacht het type koelkast waarvoor u op de markt bent. Hun prijskaartjes zijn meestal ook lager in vergelijking met andere merken. Je kunt Maytag-koelkasten online vinden en in winkels voor huisverbetering zoals Home Depot en Lowe's, of je kunt de selectie van Best Buy bekijken.

Een van hun nieuwste modellen, de Maytag MRT311FFFZ 20,5-kubieke voet Top-Freezer koelkast heeft een royale capaciteit en bevat hun PowerCold-functie, die de koelkast afkoelt met een druk op de knop. Dit model beschikt ook over aan de onderkant gemonteerde scherpere laden, wat zorgt voor een gemakkelijkere gebruikerservaring, als uw productladen de neiging hebben over te lopen. Een opberggedeelte van een gallon deur creëert ook extra ruimte in de schappen voor etenswaren zoals specerijen of een bak melk. Het is ook compatibel met een ijsblokjesmachine, als je deze must-have apart wilt kopen.

KitchenAid staat bekend om zijn zware mixers uit het midden van de eeuw, maar het merk maakt ook eersteklas koelkasten. Het merk, bekend als het luxe einde van de apparaten van Whirlpool, biedt al jaren vrijwel alles wat je nodig zou kunnen hebben in een keuken. Alle standaardconfiguraties, zoals openslaande deuren, naast elkaar, diepvriezer en onderste vriezer, zijn verkrijgbaar via KitchenAid. Hun contradiepte-model met extra hoge opslag valt echter op in hun selectie.

KitchenAid-koelkasten bieden doorgaans goed presterende, duurzame functies die elke keuken aanvullen, hoewel u van tijd tot tijd wat betrouwbaarheids- en kwaliteitsproblemen kunt tegenkomen. Sommige koelkasten kunnen met name worden aangepast, zodat ze verborgen zijn in uw kasten. De apparaten van Café geven naast functionaliteit prioriteit aan stijl, waardoor ze tot de duurste opties op de markt behoren. Als je op zoek bent naar een koelkast of een nieuw assortiment, magnetron, vaatwasser of koffiezetapparaat en een groot budget hebt, is dit het merk om uit te checken.

U krijgt de mogelijkheid om de buitenkant van uw unit aan te passen zodat deze overeenkomt met de esthetiek in de rest van uw huis. Bovendien bevatten veel apparaten van Café slimme functies, zoals de mogelijkheid om verbinding te maken met wifi en te worden bediend vanaf je telefoon. Bosch's premium koelkastontwerpen staan hoog op het gebied van klanttevredenheid en behoren tot de bestsellers op websites van huishoudelijke apparaten. Hun premium ontwerpen en functies hebben echter een hoger prijskaartje.

Van chique, ingebouwde koelkasten met aangepaste lambrisering tot roestvrijstalen modellen met aangewezen drankkoelerladen, Bosch concurreert gemakkelijk met elk van de hightech koelkastmerken puur vanwege hun moeiteloze ontwerp en langdurige prestaties. Als u op zoek bent naar een ingebouwde koelkast met panelen die naadloos past bij uw keuken, bekijk dan de Bosch B36IT905NP Benchmark Series 19,4-kubieke voet ingebouwde koelkast met Franse deur. Dit stijlvolle model bevat een Home Connect-functie waarmee u de temperatuur van uw koelkast kunt regelen via een app. Je kunt je Amazon Alexa-apparaat ook gebruiken om deze koelkast met je stem te bedienen en je slimme huis nog slimmer te maken.

Hoewel dit model geen water- en ijsdispenser bevat, is het het prijskaartje waard vanwege het aangepaste uiterlijk, de ijsblokjesmachine en de koelmogelijkheden. U kunt Bosch-koelkasten kopen bij Home Depot, Lowe's en Best Buy. U kunt zoeken naar lokale distributeurs op de website van Bosch. Zij-aan-zij- en Franse deurkoelkasten hebben de voorkeur vanwege hun stijlvolle buitenkant, compleet met een paneelklaar ontwerp of slanke handgrepen en een ijs- en waterdispenser.

Ze kunnen echter duurder en zelfs minder ruim zijn. Merken als Maytag en Frigidaire bieden veel betaalbare opties voor de diepvriezer, terwijl LG en GE bekend staan om hun high-end en hightech Franse deurmodellen. Alle merken prijzen hun koelkastmodellen op basis van de specifieke kenmerken die zijn inbegrepen en het ontwerp van de koelkast. Merken die de nieuwste technologie op hun koelkasten aanbieden, zoals GE, LG en Samsung, zijn over het algemeen duurder dan andere merken zoals Frigidaire en Maytag.

Bij het kiezen van een nieuw apparaat is het altijd belangrijk om rekening te houden met uw budget en of de functies die u ontvangt daadwerkelijk nuttig en functioneel zijn. Bovendien maken merken als Café het mogelijk om bepaalde modellen aan te passen met hardware en panelen die passen bij keukenkasten, waardoor ze ook tegen een duurdere prijs worden geplaatst. Aanpassingsopties, zoals hardware en paneelklare ontwerpen, kunnen uw nieuwe apparaat zoveel meer laten opgaan in de stijl van uw keuken. Hoewel deze opties vaak duur zijn en niet in de winkel worden aangeboden, kunt u ze online verkennen met renderings en zelfs samenwerken met een ontwerper om de juiste match voor u te vinden.

Café, Bosch en KitchenAid bieden allemaal aanpassingsopties voor bepaalde soorten koelkasten, naast het kiezen van de afwerking, ijsblokjesmachine en rekken die je leuk vindt. Over het algemeen zijn aanpassingsopties meestal een hoofdbestanddeel van luxemerken die vorm combineren met functie. Bekende merken zoals GE, LG, Samsung, Frigidaire en KitchenAid zijn meestal verkrijgbaar in grote winkels zoals Lowe's en Home Depot. Andere minder bekende of luxe- en stijlgestuurde merken, zoals Bosch en Café, zijn doorgaans uitsluitend online beschikbaar.

Een van de voordelen van winkelen in de winkel is dat je de afwerking en kenmerken van bepaalde modellen kunt ervaren voordat je besluit een apparaat mee naar huis te nemen. U kunt ook in de winkel bladeren en vervolgens wachten tot de online verkoop verschijnt op uw favoriete model. Online winkelen biedt vaak meer flexibiliteit op het gebied van levering en aanpassingsopties dan grote winkels misschien niet. Het maakt bolvormig ijs, perfect om te entertainen en het elimineren van de noodzaak om gedoe met ijsvormen te elimineren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar filtersysteem en geen bolvormig ijs nodig hebt, wilt u misschien een Bosch-koelkast bekijken. Dankzij hun filtersysteem en ijsmachines hebben gebruikers toegang tot 40 kopjes vers, gefilterd ijs per dag. Winkels voor huisverbetering zoals Home Depot en Lowe's zijn geweldige plekken om te beginnen met het zoeken naar koelkast. Ze bieden vaak een brede selectie aan merken en prijspunten, en hebben een gemakkelijk toegankelijke website, als u liever online winkelt.

U kunt ook bij Best Buy winkelen voor koelkasten met slimme technologie of nieuwere functies om van hun verkoopmedewerkers te leren welke functies het beste bij uw levensstijl en behoeften passen. Amazon en Wayfair zijn geweldige opties voor een shopper die liever online winkelt, of op zoek is naar een minikoelkast, wijnkoelkast of bierkoelkast. De meeste koelkastmodellen kunnen doorgaans 12 jaar meegaan. Modellen met minder functies kunnen wel 20 jaar meegaan.

Zorg ervoor dat u de condensorspoelen reinigt, de nivellering controleert en regelmatig waterfilters vervangt. Door uw koelkast op de juiste manier te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat deze niet voortijdig vervangen hoeft te worden. Harrison Refrigeration %26 Appliances in Hyde Park, Massachusetts, zei: „GE, GE Profile en Bosch zijn de meest betrouwbare koelkastmerken. Deze merken zijn steviger gebouwd, de onderdelen zijn over het algemeen op voorraad en bieden een betere klantenservice.

KitchenAid, Jenn Air, Maytag en Whirlpool zijn ook betrouwbaar, maar hun klantenservice is de laatste tijd afgenomen en onderdelen worden vaak nabesteld. GE is een van de grootste en meest gevestigde merken apparaten op de markt. GE-koelkasten zijn betrouwbaar, goed ontworpen en gebruiken innovatieve technologie om voor uw voedsel te zorgen, waardoor uw koelkastervaring beter is dan ooit tevoren. De meest vertrouwde merken voor deze modellen zijn Frigidaire, Whirlpool, Maytag en GE.

Hotpoint en Haier zijn ook eervolle vermeldingen. Het is misschien de moeite waard om vooraf meer geld uit te geven aan een energiezuinige koelkast in plaats van een goedkoper model te kopen dat meer stroom verbruikt. Wanneer fabrikanten bezuinigen op het ontwerp van de koelkast, kunt u niet verwachten dat u op de lange termijn een positieve ervaring zult hebben. We vroegen meer dan 5.000 lezers hoe tevreden ze zijn over hun koelkasten en de betrouwbaarheid van de apparaten, en welke functies ertoe doen.

Als u iemand bent die voornamelijk diepvriesdiners eet, moet u iets overwegen dat u meer vriesruimte geeft, zoals een koelkast met een grote diepvriezer of een dubbeldeurmodel dat een halve koelkast, halve vriezer is. Als je echte koelgrootheid wilt, kun je niet fout gaan met Sub-Zero inclusief de Sub-Zero wijnkoelkast. Dit merk biedt ook een breed scala aan maten en functies, evenals gemakkelijk te vinden vervangende onderdelen, waardoor reparaties voor Whirlpool (en de bijbehorende merken) een betaalbaar alternatief zijn voor het vervangen van de hele koelkast. Het is ook belangrijk om antibacteriële reinigingsmiddelen of zelfs bleekmiddel te gebruiken om de oppervlakken van uw koelkast te reinigen.

Het grote voorbehoud bij LG-koelkasten is dat sommige van zijn grotere koelkasten waarschijnlijker zijn dan die van andere merken om te stoppen met koelen. Consumer Reports test en beoordeelt koelkasten op temperatuurconsistentie, gedefinieerd als hoe snel (en nauwkeurig) elke koelkast de temperatuur op de thermostaat bereikt en hoe goed hij die temperatuur vasthoudt als de omgevingstemperatuur rond de koelkast verandert. Onder dit merk vind je mini-koelkasten en compacte units die geweldig zijn voor een slaapzaal of extra drankopslag in je garage. Het andere voorbeeld hiervan zou kunnen zijn dat het koelkastbedrijf alleen high-end en zeer dure modellen produceert.

De grootte van een koelkast vertelt je niet alleen of hij past waar je hem wilt gebruiken, hij vertelt je ook wat voor soort deurmechanica hij heeft en hoeveel opslagruimte hij kan hebben. Side-by-side koelkasten zijn een goede keuze voor kinderen, omdat het kind gemakkelijk spullen in de koelkast en vriezer kan bereiken. Sommige professionele recensenten houden van enkele koelkasten van het merk (USA Today's Reviewd) heeft bijvoorbeeld een Frigidaire Frans-deurmodel bovenaan zijn ranglijst vanaf februari 202, maar over het algemeen beoordeelt het bedrijf niet zo goed als de andere grote merken onder eigenaren of professionele recensenten. .