Welke koelkast met franse deur heeft de minste problemen?

De meest betrouwbare Franse deurkoelkasten Whirlpool is de beste keuze voor een betrouwbaar merk Franse deurkoelkasten, volgens de J, D. KitchenAid en Samsung volgen respectievelijk op de tweede en derde plaats. Onze beste koelkast met Franse deur LG zwarte roestvrijstalen koelkast met Franse deur De 33 inch breed, 25 cu. Van kruiken en pintglazen tot mokken en martini-glazen, de water- en ijsdispenser in deze LG Franse deurkoelkast is een van de hoogste die er is, met een ultra-meegaand 12,6 inch.

Als uw keukenkasten niet de standaard 36-inch brede sleuf voor een koelkast hebben, kan het moeilijk zijn om er een te vinden die past. Ons onderzoek toont aan dat veel mensen geïnteresseerd zijn in 33-inch koelkasten, maar volgens het marktanalysebedrijf Gap Intelligence komt slechts 11 procent van de koelkasten in die breedte Maar over het algemeen hebben we de beste algemene feedback gevonden voor Samsung, Whirlpool, GE en LG. Dit lijken de koelkastmerken te zijn met de minste problemen. Met behulp van Consumer Reports-gegevens en zijn eigen claimgegevens zegt Safeware dat Franse deureenheden vatbaarder zijn voor schade dan alle andere soorten koelkasten.

Het bedrijf projecteert dat de helft van alle koelkasten met Franse deuren binnen vijf jaar na aankoop een storing zal ondervinden die reparatie of vervanging vereist. Koelkasten van Whirlpool staan vaak hoog aangeschreven vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit. Veel huishoudens zijn loyaal aan Whirlpool, omdat hun koelkasten langer meegaan dan veel merken en niet zoveel reparaties vereisen. Standaard koelkastformaten variëren van ongeveer 24 tot 40 inch breed, 62 tot 72 inch hoog en 29 tot 36 inch diep.

Over het algemeen zullen koelkasten met franse deuren en zij-aan-zij groter zijn in breedte en hoogte, hoewel modellen met tegendiepte vaak verkrijgbaar zijn in deze twee configuraties. Meest betrouwbare koelkast (naast elkaar) Koelkasten met bodemvriezer van alle merken met een ijsdispenser hebben meer kans op problemen dan koelkasten met bodemvriezer die geen ijsdispenser hebben. Side-by-side koelkasten zijn de meest populaire modellen, maar hebben ook de meeste kans op reparatieproblemen. Nadelen van een koelkast met Franse deur Als u een vriezer op de bodem van het apparaat hebt, moet u voorover buigen om toegang te krijgen tot diepvriesproducten, wat een ongemak kan zijn.

Dit kan vooral frustrerend zijn als de ijsblokjesmachine van uw apparaat zich in de vriezer bevindt. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Standard Depth Side by Side heeft 75 1-sterrenbeoordelingen, 82 2-sterrenbeoordelingen en 171 3-sterrenbeoordelingen op Home Depot. Andere modellen, zoals de 36 in.

Counter Depth Side by Side wordt alleen aanbevolen door 40% van de klanten. De grootste klacht bij klanten van verschillende Frigidaire-koelkasten is dat ze moeilijk koel blijven. Recente modellen zijn betrouwbaarder, maar de garantie van 2 jaar is niet voldoende om dure reparaties langs de lijn te dekken. De achterkant van een Beko koelkast kan te warm worden, en dat is een teken dat je hem volledig moet vervangen.

Erger nog, klanten van de vrijstaande koelkast met Franse deur melden dat deze in sommige gevallen na minder dan een jaar niet meer werkt. Een van de meest zorgwekkende klachten is dat de Maytag 24,5 Cu. Side-by-Side koelkast kan op zichzelf rollen. Klanten melden ook dat het moeilijk is om de temperatuur van de koelkast nauwkeurig aan te passen.

De ijsblokjesmachine op veel Maytag-koelkasten kan gemakkelijk bederven, en dat kan leiden tot kostbare vervangingen. Helaas meldt 26% van de klanten koelproblemen met vlaggenschipmodellen zoals de 25-cu ft Side-by-Side koelkast met LED-verlichting. Helaas is Electrolux weer een van de slechtste koelkastmerken op de markt. Modellen zoals de IQ-Touch EI23BC37SS hebben een 3,4% Consumer Report-beoordeling en een slechte reputatie.

Klanten melden dat de Electrolux 18,6 Cu. Roestvrijstalen kolomkoelkast heeft ernstige problemen, zoals een zwakke deurafdichting en zwakke laden. Een van de grootste zorgen over Electrolux-koelkasten is dat klanten overmatige hitte melden aan de zij- en achterkant van verschillende modellen. Het is bekend dat roestvrijstalen koelkast heet is, en dat kan vaak wijzen op een probleem met de motor.

U moet Electrolux koelkasten vermijden vanwege de luide werking, slechte prestaties en slechte klantenservice. French Door Counter-Depth GE produceert veel van de beste apparaten op de markt, en hun koelkasten vormen daarop geen uitzondering. Tussen hun zij-aan-zij- en Franse deurkoelkasten produceert GE geen tekort aan zeer beoordeelde modellen. 93% van de klanten van Home Depot beveelt bijvoorbeeld het GE-profiel 27,9 cu aan.

Volgens een onderzoek van Yale Appliance hebben Samsung-koelkasten slechts een servicetarief van 18,87%. Samsung-koelkasten zijn duurzaam en het is gemakkelijk om onderdelen te vervangen als er iets misgaat vanwege de wijdverspreide producten. Modellen zoals de 28,2 cu. French Door Refrigerator is een voorbeeld van de reputatie van Samsung met een aanbevelingspercentage van 79% via Home Depot.

Danby is een van de meest betrouwbare koelkastmerken als het gaat om kosten en prestaties. Het bedrijf heeft een geschiedenis van 74 jaar en Danby heeft in die tijd vertrouwen opgebouwd met geweldige producten en klantenservice. Een eenvoudig model zoals de Designer 24 in. Freezerless Refrigerator wordt aanbevolen door 82% van de klanten.

Danby staat bekend om belangrijke kenmerken zoals omkeerbare scharnieren en unieke planken die u naar wens kunt plaatsen. Ze produceren ook mini-koelkasten met doorzichtige deuren zoals de 17,5 in. Commerciële koelkast die goed presteert en voorzien is van de standaard Danby LED-verlichting. Modellen zoals de 22 cu.

Smart wi-fi Enabled Side-by-Side koelkasten hebben een grote capaciteit en hebben een toonbankdiepte. Sommige LG zij-aan-zij koelkasten kunnen tot 4,1 lbs ijs per dag produceren en de elektrische temperatuurregelaars zijn eenvoudig te gebruiken. Overweeg een LG side-by-side koelkast als u een eenvoudige interface, wifi-mogelijkheden en uitstekende opslag wilt. Side by Side Refrigerator with InstaView wordt door 81% van zijn klanten aanbevolen op Home Depot.

Klanten zijn enthousiast over de grootte, het grote ruimtegebruik, de koelfunctie, slimme functies en opslag. Hun selectie zij-aan-zij modellen is beperkt, maar de zij-aan-zij koelkasten van LG zijn betaalbaar, effectief en bieden maximale opslagruimte. De zij-aan-zij koelkasten van KitchenAid beschikken over een ijs- en waterdispenser, royale opslag en een duurzame afwerking. Tegendiepte Side-by-Side-model heeft een indrukwekkend ijssysteem in de deur en een luchtfiltersysteem waardoor het opvalt.

Er zijn verschillende laden en planken om de opslag te maximaliseren. KitchenAid blinkt uit met zijn beschermingsplannen, en hun zij-aan-zij koelkasten hebben een PrintShield-afwerking om cosmetische schade te voorkomen. U kunt niet fout gaan met een KitchenAid side-by-side koelkast op het gebied van prestaties, opslag, temperatuurregeling en duurzaamheid. Side by Side koelkast wordt alom geprezen om het superieure ijssysteem en het gemakkelijk te reinigen buitenoppervlak.

Andere modellen zoals de 36 in. Side by Side Refrigerines worden aanbevolen door 77% van de Home Depot-klanten. KitchenAid zij-aan-zij koelkasten zijn energiezuinig en bevatten LED-verlichting die helpt uw energieverbruik laag en betaalbaar te houden. Tussen de uitstekende opslag, ijsmachines en klantenservice produceert KitchenAid enkele van de beste zij-aan-zij koelkasten op de markt.

LG maakt enkele van de meest betrouwbare koelkasten op de markt omdat ze onderhoudsarm zijn en weinig problemen hebben. Er zijn veel modellen en stijlen beschikbaar en LG-koelkasten zijn vaak gemakkelijk te onderhouden als er een probleem is. Een koelkast kan tijdens het gebruik warm aanvoelen als er een probleem is met de motor. Motorproblemen kunnen kostbaar zijn om te vervangen, en het is vaak de moeite waard om de koelkast volledig te vervangen.

Controleer de motor van uw koelkast als de achterkant overmatige warmte genereert en vervang deze als de motor en de omliggende componenten slecht zijn. Koelkasten gaan gemiddeld 15 jaar mee, maar huiseigenaren gebruiken ze vaak langer dan dat. Door de levensduur van een koelkast langer dan 15-20 jaar te verlengen, wordt de functionaliteit vaak beperkt. Technici raden u vaak aan om uw koelkast te vervangen als deze oud is en niet zo goed functioneert als ooit.

Vervang uw koelkast als deze niet afkoelt en er geen oplossingen werken. U kunt de condensorspoelen vaak repareren of als de condensorventilator kapot is. Dat is echter niet altijd het geval, en het kan zijn dat u de koelkast helemaal moet vervangen als deze niet koud blijft. Koelkasten met meer opslagruimte zijn vaak duurder, en die kosten zijn niet nodig als je die niet nodig hebt.

Neem een kijkje in een koelkast voordat je er een koopt met meer of minder opslagruimte dan je nodig hebt. Je kunt een kleine, betaalbare koelkast met vriezer in een grote uitsparing plaatsen die bedoeld is voor een gigantisch, duur Franse deurmodel. LG verkoopt niet zoveel goedkope koelkasten als sommige van de andere merken, met name Frigidaire, GE en Whirlpool, dus misschien is het nauwkeuriger om de tevredenheid met zijn duurdere Franse deur- en side-by-side modellen te vergelijken met die van andere merken. U zou een garantie voor een koelkast met Franse deur moeten overwegen, alleen al door te kijken naar de bovenstaande servicetarieven voor het eerste jaar.

Of het nu Bosch of Frigidaire is, laten we eens kijken naar de koelkastmerken die u moet vermijden. Bottom Line alle koelkasten ondervinden problemen, maar GE, Bosch, Whirlpool en KitchenAid zijn de meest betrouwbare merken met de beste reputatie. Yale Appliance roept geen Whirlpool-koelkasten op omdat ze voornamelijk worden verkocht aan bouwers in plaats van aan consumenten. Deze enquête leverde ons solide gegevens op over de algehele tevredenheid per merk en deurstijl, een idee van de koelkastfuncties die de meeste mensen het gelukkigst maken, en wat informatie over de betrouwbaarheid van koelkasten.

Dus zelfs als een diepere koelkast met standaarddiepte in uw ruimte past, denken we dat een koelkast met tegendiepte het overwegen waard is. Naast het geweldige ontwerp heeft de GE Profile Smart 4-deurs koelkast een ijs- en waterdispenser met een optie voor automatisch vullen. Je kunt niet fout gaan met een LG-koelkast, of het nu een slim model, een zij-aan-zij of een klassieke 4-deurs koelkast is. Whirlpool produceert alles, van koelkasten met vriesvak en zij-aan-zij koelkasten tot koelkasten met Franse deur.

.