Welke koelkasten met franse deuren zijn het meest betrouwbaar?

Koelkast met Franse deur met ijs- en waterdispenser. De capaciteit wordt gemeten in kubieke voet, met de capaciteiten van de meeste Franse deurkoelkasten variërend tussen 21 en 30 kubieke voet. Om de ideale koelkastcapaciteit voor uw huishouden te bepalen, moet u er rekening mee houden dat 1 kubieke voet over het algemeen overeenkomt met ongeveer één zak boodschappen. Een koelkast van 19 tot 22 kubieke voet is meestal voldoende voor een gezin van vier met gemiddelde winkelgewoonten.

De GE Profile koelkast met Franse deur heeft een strak ontwerp met een vingerafdrukbestendige, roestvrijstalen afwerking. Het heeft een ruim interieur van 27,9 kubieke voet en een unieke deur-in-deur functie met een roterende bak. In plaats van de hele deur te openen, opent de gebruiker een klein paneel om toegang te krijgen tot de voorbak van de koelkast om items te verwijderen of te vervangen zonder zoveel koele lucht naar buiten te laten. Dit model beschikt ook over een ijs- en waterdispenser in de deur met slimme autofill-technologie.

Plaats een beker onder de dispenser en druk eenmaal op de vulknop, en het zal automatisch de juiste hoeveelheid water afgeven om de beker te vullen. Andere kenmerken die het GE-profiel het overwegen waard maken, zijn de Energy Star-certificering, LED-verlichte achterwand, soft-close scherpere lades, gemakkelijk te reinigen voering en TwinChill-verdampers om voedsel vers te houden. Deze koelkast heeft ook ingebouwde Wi-Fi en kan waarschuwingen naar de telefoon van de eigenaar sturen als de deur open blijft of de interne temperatuur boven een bepaald nummer stijgt. Deze 21,8-kubieke voet Franse deurkoelkast van LG Electronics is gemakkelijk in de portemonnee, maar heeft veel te bieden.

Het slimme koelsysteem is ontworpen om voedsel langer verser te laten blijven; elke plank heeft meerdere koude ventilatieopeningen om overal een koele en consistente temperatuur te behouden. Speciale digitale sensoren werken om de temperatuur van de koelkast, de vriezer en de omgevingstemperatuur te bewaken om een optimale omgeving voor voedselopslag te creëren. De koelkast met Franse deur van het café heeft veel toeters en bellen, waaronder Wi-Fi-connectiviteit en compatibiliteit met smart-home, zodat gebruikers de koelkast kunnen bewaken en bedienen vanaf een smartphone of tablet. Een ander cool kenmerk van deze 27,8-kubieke voet koelkast is de lade met instelbare temperatuur, die kan worden ingesteld tussen 23 en 42 graden Fahrenheit om alles op te slaan, van ijs tot gekoelde dranken.

De lade heeft ook glazen schuifverdelers om alles wat erin zit goed georganiseerd te houden. Degenen die veel monden te voeden hebben en een ruime koelkast nodig hebben, moeten Samsung's 28 kubieke voet Franse deurkoelkast er goed uitzien. Om voedsel langer vers te houden, maakt het Twin Cooling Plus-systeem onafhankelijke bediening van de koelkast- en vriessecties mogelijk. Dit Samsung-model heeft ook een CoolSelect Pantry-lade over de volledige breedte, die kan worden ingesteld op een van de drie temperaturen voor het ontdooien van voedsel, het bewaren van vleeswaren of het koelen van dranken.

De optie voor ijsopslag met grote capaciteit van de koelkast zal waarschijnlijk grote huishoudens aanspreken of mensen die zich vaak vermaken. Met de Ice Max-instelling kan hij tot 4,2 pond blokjes opslaan. Deze 29,7 kubieke voet koelkast met Franse deur van LG Electronics is geschikt voor Wi-Fi en biedt Smart Home-connectiviteit. Een van de opvallende kenmerken en een die bezoekers van uw huis waarschijnlijk zal vermaken, is LG's speciale InstaView-paneel van getint glas op de rechterdeur.

Dit Energy Star-gecertificeerde model beschikt ook over de lineaire koelcompressor van LG, die ervoor zorgt dat de temperatuur binnen 1 graad van het ingestelde niveau blijft. Deze functie en de deurkoelopening van de koelkast werken samen om producten en ander voedsel vers te houden. LG's PrintProof veeg- en vingerafdrukbestendige afwerking, verborgen scharnieren en voorgevormde deuren dragen allemaal bij aan de moderne look van de koelkast; over het algemeen is het een slanke en stijlvolle toevoeging aan bijna elke keuken. Degenen die niet genoeg keukenruimte hebben voor een grote koelkast met Franse deur, kunnen merken dat het 19,7-kubieke voetmodel van Whirlpool, dat slechts 30 inch breed is, precies de juiste pasvorm biedt.

Het heeft tal van functies om voedsel georganiseerd te houden, waaronder verstelbare gallon deurbakken, een plooiplank die terugschuift om hoge items op te bergen, en vochtigheidsgestuurde scherpere laden. We onderzochten de meest gewilde koelkasten met Franse deuren in hun respectievelijke categorieën en ontdekten dat de beste modellen worden bepaald door hun grootte, afwerking, capaciteit en andere speciale functies van geselecteerde merken. Tijdens het zoeken naar de beste koelkasten met Franse deuren, ontdekten we dat de meest populaire opties zijn gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar zijn in tegendieptes voor de meeste keukenruimtes en variëren van 20 tot 29,7 kubieke voet in capaciteit voor voldoende opslagruimte. Veel van deze plectrums zijn verkrijgbaar in meerdere afwerkingen, waaronder roestvrij staal, zwart roestvrij staal, wit, zwart en platina, en sommige hebben zelfs vingerafdrukbestendige afwerkingen, waardoor de koelkast brandschoon blijft.

In de meeste gevallen zou een koelkast van 19 tot 22 kubieke voet voldoende moeten zijn voor een gezin van vier. Gezinnen die liever in bulk winkelen of hun supermarktreizen inslaan, kunnen echter merken dat een grotere koelkast, zoals een koelkast met een capaciteit van meer dan 30 kubieke voet, beter bij hun behoeften past. De levensduur van een koelkast met Franse deur kan variëren, maar de meeste modellen gaan meestal ergens tussen de 9 en 13 jaar mee. Het antwoord is allemaal en geen van hen.

Met andere woorden, geen enkel merk is noodzakelijkerwijs betrouwbaarder dan een ander. Specifieke modellen en koelkasttypes zijn echter betrouwbaarder. Sommige mensen zweren bij specifieke koelkastlijnen zoals het GE Profile of Kenmore Elite. Om deze reden zijn koelkasten met Franse deuren minder geneigd om verlopen voortvluchtigen te herbergen die uw koelkast ruiken en zelfs de smaak van verser voedsel aantasten als ze te lang onopgemerkt blijven.

Mensen die LG-koelkasten kopen, merken op dat ze houden van de stille werking, de gestroomlijnde moderne stijl en tal van functies. Vaughn Johnson, merkmanager bij Maytag, vindt dat koelkasten met Franse deuren populair zijn, deels omdat ze het gemakkelijk maken om voedsel te organiseren. Dit label geeft aan dat de koelkast voldoet aan strenge energie-efficiëntienormen die de energiekosten en de ecologische voetafdruk van een huishouden verlagen. U zult meerdere keren per dag naar uw nieuwe koelkast met Franse deur moeten kijken, dus geef geen korting op de esthetiek van de koelkasten die u overweegt.

Om de meest en minst betrouwbare koelkastmerken te bepalen, analyseerde ik gegevens van professionals en consumenten om een breed perspectief te krijgen. Statistisch gezien heb je binnen vijf jaar misschien een vervelend probleem met de ijsblokjesmachine, maar de koelkast werkt en bespaart geld op energiekosten. Tegen een lagere prijs dan de meeste koelkasten met contradiepte, biedt deze koelkast een uniek vierdeurs ontwerp dat uitstekend geschikt is voor organisatie. De verstelbare deurbakken van gallonformaat kunnen worden verplaatst, wat een grote flexibiliteit biedt, en de morsbestendige planken helpen eventuele lekken te voorkomen.

De beste koelkast met Franse deur voor mensen met een beperkt budget heeft misschien minder functies, misschien ijsdispensers of vingerafdrukbestendige afwerkingen. Als u weet dat een koelkast met Franse deuren uw keuken zou verhogen, maar u zich zorgen maakt dat het u een arm en een been zou kosten, laat ons u dan geruststellen. Kijkend naar prestaties uit het verleden kan ook geen rekening houden met veranderingen in de manier waarop koelkasten momenteel worden vervaardigd. Er is niets erger dan gestoord te worden door luidruchtige apparaten in de volgende kamer terwijl u probeert te ontspannen, of dat nu de piep van een vaatwasser is of het rammelaar van uw koelkast.

Klop gewoon twee keer op de deur om te zien wat er in de koelkast zit zonder de deur te openen en koude lucht naar buiten te laten. Andere functies die u in een slimme koelkast kunt vinden, zijn onder meer automatische vulsensoren voor het vullen van bekers, de mogelijkheid om boodschappenlijstjes of memo's te maken en te delen, en geavanceerde klimaatregelingsinstellingen. .