Met veel aandacht en oog voor detail selecteert Arte het materiaal voor uw keukenblad. Als professioneel natuursteenverwerker, weet Arte ook als geen ander dat regelmatig onderhoud aan het blad van belang is om het blad mooi te houden.

Alle materialen van Arte hebben hun unieke eigenschappen en vergen verschillend onderhoud. Bij de levering van uw granieten aanrechtblad ontvangt u daarom een speciaal onderhoudsadvies dat op uw keukenblad van toepassing is. Arte adviseert u om het onderhoudsadvies aandachtig door te lezen en adequaat op te volgen. Zo blijft uw granieten keukenblad mooi en houdt het haar natuurlijke uitstraling. Mocht u twijfels hebben over het onderhoud, neem dan contact op met uw keukenadviseur.

ArteGraniet is een natuurproduct dat honderden miljoenen jaren geleden is gevormd. Dit natuurlijke materiaal kent binnen elke soort veel natuurlijk gevormde variaties. Voor het onderhouden van granieten aanrechtbladen is er ArteCare, een speciaal ontwikkeld, duurzaam impregneermiddel.

ArteCare is leverbaar in twee varianten: voor een gepolijste afwerking of voor bladen met een ‘Antieke’ / ‘Leather’ oppervlakte. Nadat het blad voldoende is geimpregneerd kan men ArteTopCleaner gebruiken, een reinigingsmiddel geschikt voor het regelmatig reinigen van het granieten keukenblad.