Een keukenblad van Evora® Ceramics (keramiek) is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. U kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

Een keuken moet tegen een stootje kunnen. Dat is duidelijk. Maar het moet ook een strakke en luxe uitstraling hebben. Kies daarom voor keukenblad van keramiek. Dan bent u verzekerd van goede eigenschappen én bijzondere kleuren.

Afwerking en eigenschappen

Keramiek is verkrijgbaar in unikleuren of met een marmer- of beton look. Er zijn zelfs afwerkingen met het effect van geoxideerd metaal. Keramiek kan worden afgewerkt met een rand van 14 tot 100 mm.

✓  Hittebestendig tot 450°C.
✓  Onderhoudsarm.
✓  Hygiënisch.
✓  Uiterst krasbestendig.
✓  Bijzonder milieuvriendelijk.
✓  Vlekbestendig.

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het keramisch keukenblad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of eventueel Cif (zonder citroen) verwijderen, en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn. Gebruikt u echter nooit harde schuurmiddelen, zoals schuurpapier, en ook geen agressieve middelen zoals zuren en chemische producten. Die middelen zult u bij morsen direct moeten verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

Keramiek werkblad voor jouw keuken nu goedkoop bij de keukengroothandel