Maak kennis met de Hotto

Duurt ‘even water koken’ u eigenlijk altijd te lang? Stelt u prijs op een opgeruimd aanrechtblad? Bent u die onhandige waterkoker liever kwijt dan rijk?

Maak dan nu kennis met de Hotto: een 3-in-1-kraan die u naast koud en warm water, ook kokend water levert.

De Hotto biedt u eindeloos gemak in de keuken en bespaart u zeeën van tijd. In letterlijk een handomdraai haalt u kokend water uit uw eigen keukenkraan. Handig voor een snelle pot thee, bij het bereiden van maaltijden of voor een kruik of babyfles.

De Hotto heeft de allure van een designproduct, is aantrekkelijk geprijsd, verkrijgbaar bij de bouwmarkt en keukenspeciaalzaak. Bovendien erg makkelijk zelf te installeren. Met de verschillende uitvoeringen vindt u altijd de perfecte kraan voor uw keuken!

Hygiëne & comfort

Een snel stoombadje, even een kruik maken of de babyfles desinfecteren?

Ook dat kost voortaan nauwelijks tijd of moeite meer. En dat is prettig, want het leven is al druk genoeg, zeker met een baby.
Maar ook het maken van een stoombadje of een heerlijke warme kruik levert u met de Hotto een enorme tijdwinst op.

HOTTO QUADRO RVS LOOK
QUADRO CHROOM
HOTTO ARCO RVS LOOK
Hotto ARCO CHROOM
Met de Hotto kunt u niet alleen snel veel kokend water tappen, hij kan u ook maar liefst 16 liter water van 60°C leveren! Uw oude boiler kan met pensioen!

De Hotto-boiler is ontworpen met evenveel aandacht voor design als voor veiligheid en zuinigheid. Met zijn doordachte, compacte vormgeving neemt hij slechts weinig ruimte in en laat hij zich gemakkelijk plaatsen in vrijwel elk keukenkastje.

Door de optimale isolatie voelt de buitenzijde nooit heet aan en is de boiler bovendien zeer energiezuinig.

De Hotto-boiler levert zowel grote hoeveelheden warm (16 liter tot 60°C) als kokend water (tot 6 liter/100°C). U kunt de temperatuur van het warme water (45°C tot 70°C) zelf instellen op de boiler.